Life

Cristina Șișcanu va fi nașă de botez. Ce copil celebru va creștina: ”Acum vom avea și un finuț”

Cristina Șișcanu a dezvăluit că urmează să fie nașă de botez pentru a treia oară. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a spus pe cine va creștina.
09.08.2022 | 21:31
Cristina Siscanu va fi nasa de botez Ce copil celebru va crestina Acum vom avea si un finut
Cristina Șișcanu, nașă de botez a treia oară. Vedeta îl creștinează pe fiul Ancăi Ciota. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului Mădălin Ionescu va fi nașă de botez și va creștina un copil celebru, după cum și-a anunțat deja fanii din social media. Vedeta a menționat că este primul băiat pe care-l va ține în brațe, la Biserică.

Cristina Șișcanu, nașă de botez a treia oară. Vedeta îl creștinează pe fiul Ancăi Ciota

Cristina Șișcanu adoră rolul de nașă, fie că este vorba de cel de cununie, fie de botez. Și nu o spunem noi, ci declarația făcută de frumoasa șatenă în online, unde a scos la iveală copilul pe care-l va creștina în curând.

ADVERTISEMENT

„În curând vom fi nași, dar nu de cununie, ci de botez. O să avem un finuț. Aveam doar două finuțe, dar acum vom avea și un finuț. Abia aștept momentul, sunt emoționată.

Până acum aveam două fetițe, finuțe, Victoria și Iris, fetițele Gabrielei și a lui Tavi care sunt la rândul lor finii noștri, i-am cununat.

ADVERTISEMENT

Așa este și în cazul Ancăi și a lui Phelipe, suntem nașii lor de cununie și vom fi și nașii de botez ai lui David Liam”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu, din nou nașă de botez

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, au devenit părinții unui băiat în data de 30 mai 2022. David Liam i-a umplut sufletul de bucurie prezentatoarei de la Kanal D. Vedeta nu a spus nimic legat de botez, dar cu siguranță va fi în această vară sau chiar la toamnă.

ADVERTISEMENT

Până pe data de 15 august 2022 nu se organizează botezuri pentru că ne aflăm în Postul Adormirii Maicii Domnului ceea ce înseamnă că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu vor fi nași de botez undeva spre finalul lunii.

Fosta prezentatoare TV i-a fost alături prietenei sale, Anca Ciota, și în anul 2016, când cea din urmă a pășit în fața altarului. De asemenea, vedeta esta cea care i-a nășit pe Tavi Clonda și Gabriela Cristea și le-a botezat cele două fete, Victoria și Iris.

ADVERTISEMENT