Life

Cristina Șișcanu, vacanță cu probleme. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu în Italia

Cristina Șișcanu, neplăceri în concediu. Prin ce a trecut partenera lui Mădălin Ionescu în Italia unde a fost însoțită și de fiica sa.
09.01.2023 | 18:19
Cristina Siscanu vacanta cu probleme Ce a patit sotia lui Madalin Ionescu in Italia
Cristina Șișcanu, neplăceri în concediu. Prin ce a trecut partenera lui Mădălin Ionescu în Italia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Metropola TV a dezvăluit că a avut parte de o vacanță cu probleme. Ce a pățit soția jurnalistului în vârstă de 52 de ani, în Italia. Șatena a mărturisit că se confruntă cu ceva neplăceri de o perioadă mai lungă.

Cristina Șișcanu, neplăceri în concediu. Prin ce a trecut partenera lui Mădălin Ionescu în Italia

Cristina Șișcanu s-a întors recent dintr-un sejur petrecut în Italia, unde din păcate, a fost nevoită să meargă de urgență la o farmacie. Vedeta s-a trezit cu un coș uriaș pe frunte, acneea dându-i dureri de cap de mai bine de o lună.

ADVERTISEMENT

A urmat un tratament înainte de a pleca din țară, însă nu a luat crema în bagaj. Soția lui Mădălin Ionescu a ascuns situația pe timpul concediului, însă acum le-a arătat fanilor săi semnul care i-a rămas.

„Să vă zic ce mi s-a întâmplat în vacanță. Efectiv, la un moment dat, a început să mi se umfle fruntea aici ca un cucui, zici că am dat cu capul de ceva și mi se umfla.

ADVERTISEMENT

Nu, era un coș, un coș dureros și din acela mare. Urât rău de tot. Ce să fac, nu aveam nimic la mine.

Eu înainte să plec în vacanță tot aveam probleme cu tenul, începeau să-mi apară tot felul de prostioare pe față. Doamne, ce rău îmi pare că nu am făcut o poză.

ADVERTISEMENT

Era ceva îngrozitor. Era așa de umflat, pe o porțiune atât de mare. S-a întâmplat dintr-odată și a început să crească și nu se mai oprea”, le-a povestit Cristina Șișcanu urmăritorilor de pe Instagram.

Cristina Șișcanu, tratament pentru problema sa

Cristina Șișcanu a găsit într-un final și un tratament pentru problema sa. Prezentatoarea a mers la farmacie și a cumpărat crema pe care o utilizase înainte de a părăsi România. Soluția a fost de mare ajutor pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care le-a arătat tuturor cum arată crema pe care tot mai multe vedete autohtone o recomandă zilele acestea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT