Life

Cristina Șișcanu, pregătită să devină mamă a doua oară? Ce i-a cerut fiica sa, Petra

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe în vârstă de 4 ani, Petra, care în urmă cu ceva vreme a avut o rugăminte neașteptată pentru părinții ei. Vedeta a spus despre ce este vorba.
10.11.2021 | 12:30
Cristina Siscanu pregatita sa devina mama a doua oara Ce ia cerut fiica sa Petra
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este pregătită să devină mamă sau aceasta este numai dorința fiicei sale și a lui Mădălin Ionescu, Petra?

Jurnalista le-a spus fanilor că micuța a avut o rugăminte surpriză la adresa părinților ei, în urmă cu ceva vreme. Mai exact, la numai 3 ani fetița își dorea să fie soră mai mare.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-a amintit acum de acest moment, postând pe rețelele de socializare mai multe filmări în care copila este mică, semn că are o perioadă mai nostalgică.

Cristina Șișcanu, rugăminte din partea fiicei sale. Ce i-a cerut Petra

„Petra, la trei ani îi cerea lui tati să pună o sămânța în burtica lu’ mami ca să crească un bebeluș”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Acces Direct este întrebată frecvent dacă este pregătită să aducă pe lume încă un copil alături de partenerul ei de viață, Mădălin Augustin Ionescu.

Șatena este mândră de fiica sa, pe care o crește foarte relaxat, dar spune că nu se vede din nou mămică și are și un motiv întemeiat în această privință.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu face al doilea copil

Concret, soția lui Mădălin Ionescu spune că nu are timpul necesar pentru creșterea unui bebeluș și nici spațiul, asta pentru că nu mai este deloc în locuință.

Cristina Șișcanu beneficiază de ajutorul din partea părinților ei, pe care i-a luat sub aripa sa de ani buni, de aceea în prezent în casa din Otopeni stau 6 persoane.

ADVERTISEMENT

Ștefania, fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu, s-a mutat singură de ceva vreme, în trecut în casă fiind 7 persoane și nicio cameră liberă.

„Noi suntem foarte mulţi. Suntem 6 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil.

Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (garajul n.r). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, a mărturisit frumoasa șatenă în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT