Life

Cristina Spătar a ajuns de urgență pe masa de operație. Ce boală i-au descoperit medicii

Cristina Spătar a fost operată de urgență, miercuri. Medicii i-au descoperit o afecțiune pentru care a avut nevoie rapidă de intervenție, încât situația să nu se agraveze.
21.07.2022 | 17:50
Cristina Spatar a ajuns de urgenta pe masa de operatie Ce boala iau descoperit medicii
De ce a fost operată de urgență Cristina Spătar. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a ajuns pe masa de operație, miercuri. Vedetei i s-a descoperit o afecțiune care se putea agrava, dacă nu se intervenea la timp.

Cristina Spătar, operată de urgență. Ce afecțiune i-au descoperit medicii

Mai exact, cântăreței i s-a depistat sinuzită la maxilarul de pe partea stângă, ajunsă fiind la Urgențe. Medicul care a examinat-o i-a spus că trebuie să se opereze pe loc.

ADVERTISEMENT

Cu teamă, interpreta a ascultat sfatul doctorului și problema a fost remediată. Ea este mulțumită în prezent de cum a decurs totul.

“Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.

M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat”, a detaliat Cristina Spătar pentru site-ul Click.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Cristina Spătar după operație

Pentru aceeași sursă, solista a mai transmis că i s-a făcut anestezie, încât să nu simtă nimic din operație. După intervenție, a dormit o zi întreagă, iar acum poate respira cu ușurință. Abia așteaptă să revină pe scenă și să le cânte din nou oamenilor, a mai precizat Cristina Spătar.

Cristina Spătar este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă artistă, ea este și mamă a doi copii, Aida Maria Ionescu și Albert Ionescu.

ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai vedetei au venit pe lume în timpul mariajului cu Alin Ionescu. Cristina Spătar și afaceristul au fost căsătoriți din 2008 până în 2016. La mijlocul divorțului ar sta infidelitatea lui Alin Ionescu.

În prezent, nu se mai cunoaște nimic sigur despre o relație a Cristinei Spătar. La un moment dat, în public s-a afișat cu Tiberiu Vărzaru, un bărbat cu câțiva ani mai tânăr decât ea.

ADVERTISEMENT
Tags: