Life

Cristina Spătar, legată în continuare de fostul soț. Ce nu o lasă să facă Alin Ionescu

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în urmă cu ani buni, însă omul de afaceri îi pune artistei bețe în roate în continuare. Cu ce nu este de acord bărbatul?
17.03.2022 | 12:04
Cristina Spatar legata in continuare de fostul sot Ce nu o lasa sa faca Alin Ionescu
Cristina Spătar, împiedicată de fostul soț într-o privință. Cu ce nu este de acord Alin Ionescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista este în continuare legată de fostul soț, alături de care are doi copii: Aida și Albert. Frumoasa șatenă a dezvăluit ce nu o lasă să facă fostul partener de viață, cu care a avut un mariaj în perioada 2008 – 2016.

Cristina Spătar, împiedicată de fostul soț într-o privință. Cu ce nu este de acord Alin Ionescu

Cristina Spătar ar fi vrut să plece din România, să se stabilească într-o altă țară pentru a le oferi copiilor un viitor mai bun, dar fostul partener de viață nu este de acord cu această decizie. Alin Ionescu i-a interzis acest lucru.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață este împiedicată de fostul soț să plece din România, în ciuda faptului că fiul său are înclinații spre sport și ar putea evolua foarte frumos peste hotare. Din păcate, în următorii 6 ani nu poate pleca din țară.

„Soțul meu nu vrea să ne dea acordul. Băiatul meu iubește foarte mult fotbalul și mă gândeam că într-o altă țară ar putea evolua frumos, mai mult decât aici. Eu mă consult cu el în orice decizie, dar oricum, dacă nu este să fie, aia e.

ADVERTISEMENT

Consider că în toate este mâna lui Dumnezeu!. Minim 6 ani nu pot să fac nimic, nu pot să părăsesc Românai cu ei, este imposibil. Cel puțin șase ani trebuie să mai stau aici”, a declarat Cristina Spătar pentru Antena Stars.

Cristina Spătar, nevoită să se întoarcă în România

Dezvăluirea vine după ce artista a plecat o perioadă scurtă în Marea Britanie, unde a vrut să o ia de la capăt din cauza datoriilor pe care le adunase. În cele din urmă a luat decizia să se întoarcă și să se axeze pe educația copiilor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a mutat în chirie și le-a mutat școala celor mici. Vedeta se concentrează foarte mult pe creșterea celor doi și este implicată 100% în educarea lor. Îi duce la școală și are grijă să nu le lipsească nimic.

Tags: