Life

Cum se descurcă Cristina Spătar cu cei doi copii: ”Sunt și mamă, și tată”

Cristina Spătar este foarte implicată în creșterea celor doi copii care au rămas în grija sa după divorțul de fostul soț, afaceristul Alin Ionescu. Cântăreața a dezvăluit cum se descurcă în prezent.
09.03.2022 | 07:40
Cum se descurca Cristina Spatar cu cei doi copii Sunt si mama si tata
Cristina Spătar, implicată în creșterea copiilor. Ce relație are artista cu cei doi micuți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este singură de când s-a despărțit de Tiberiu Vărzaru, bărbatul cu care a avut o relație amoroasă timp de 5 ani, dovadă că tot timpul îl dedică copiiilor săi, Aida și Albert. Solista face tot ce-i stă în puteri pentru cei mici.

Cristina Spătar, implicată în creșterea copiilor. Ce relație are artista cu cei doi micuți

Cristina Spătar se străduiește să le ofere copiilor toate cele necesare creșterii și educării. Artista îi duce la școală, le gătește în fiecare zi și le satisface toate poftele ca orice mamă bună, deși mai primește reproșuri de la cei mici.

ADVERTISEMENT

„Sunt și mamă, și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa.

Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. (…) Mereu le reproșez să ducă farfuria.

ADVERTISEMENT

Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă”, a declarat Cristina Spătar într-o emisiune TV, notează spynews.ro.

Cântăreața a mai precizat că și-a găsit o locuință în Băneasa, după ce în urmă cu un an luase decizia să se stabilească definitiv în Marea Britanie din cauza datoriilor uriașe pe care le avea.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a vorbit deschis și despre relația pe care o au cei doi copii, Aida și Albert, născuți în timpul relației cu omul de afaceri Alin Ionescu. Mariajul vedetei s-a consumat în perioada 2008 – 2016.

„Intenționez să le mut școlile și să-l mut pe Albert la alt club de fotbal. Albert are glezna luxată și Aida a avut grijă de el. Există o relație frumoasă între ei. Au ureche muzicală. Aida este prea rușinoasă”, a completat Cristina Spătar, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT