Life

Cristina Spătar, replică pentru Larisa Tănăsoiu, soția lui Alin Ionescu: ”Nu mai vreau”

Cristina Spătar a comentat ultimele zvonuri, după ce la urechile sale au ajuns mai multe critici din partea Larisei Tănăsoiu, tânăra care este căsătorită în prezent cu fostul ei soț, Alin Ionescu.
25.03.2022 | 23:20
Cristina Spatar replica pentru Larisa Tanasoiu sotia lui Alin Ionescu Nu mai vreau
Cristina Spătar, mesaj pentru soția lui Alin Ionescu. Ce a spus cântăreața. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șatena, care se numără printre influencerele cunoscute de la noi din țară, ar fi vorbit-o de rău pe fosta soție a actualului partener de viață, alături de care are un băiat. Cântăreața a aflat asta și nu a ezitat să vorbească pe marginea subiectului.

Cristina Spătar, mesaj pentru soția lui Alin Ionescu. Ce a spus cântăreața

Cristina Spătar i-a dat replica tinerei, chiar dacă nu a dorit să comenteze foarte mult. Solista nu vrea să intre într-o polemică cu actuala soție a lui Alin Ionescu și subliniază că tot ce-și dorește în prezent este să aibă liniște.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez pe acesta temă. Asta ar însemna un război și am nevoie de liniște pentru copiii mei. Chiar am nevoie de liniște. Vizavi de acești oameni nu vreau să mai fac comentarii, chiar nu mai vreau.

Am avut destul în ăștia 6 ani. Nu mai vreau. Nu vreau să mai deschid subiectul ca să nu se creeze acel boomerang, în care o să existe mereu discuții și nu vreau să le mai creez.

ADVERTISEMENT

Prefer să las lucrurile așa, să aplanez. Dacă vreodată o să mai fie vorba despre treaba asta, nu mai vreau să discut despre fata asta.

Chiar nu mă interesează femeia în sine. Nu văd ce aș câștiga dacă aș vorbi despre asta. Vreau liniște pentru copii, atât vreau”, a mărturisit Cristina Spătar pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, cântăreața a dat de înțeles că Larisa Tănăsoiu și-a clădit imaginea pe spatele numelui ei. Supranumită și „Regina Instagramului”, frumoasa șatenă are un număr destul de mare de urmăritori pe Instagram.

Cristina Spătar, împiedicată de fostul soț să plece din România

Cântăreața și omul de afaceri Alin Ionescu au divorțat în anul 2016, dar iată că lucrurile nu sunt deloc bune între ei nici acum. Artista susține că bărbatul îi pune bețe-n roate în ceea ce privește creșterea celor doi copii.

ADVERTISEMENT

Albert și Aida, rodul iubirii dintre vedetă și afacerist, au rămas în grija mamei lor, însă fostul soț al Cristinei Spătar nu este de accord cu multe dintre deciziile sale. Recent, i-a interzis să plece din țară cu cei doi minori.

ADVERTISEMENT
Tags: