Life

Cristina Ștefania a împlinit 26 de ani. Mesajul emoționant transmis de Speak: ”Te-am iubit de numa’ numa”

Zi de sărbătoare pentru Cristina Ștefania și Speak. Pe lângă Crăciun, cei doi sărbătoresc și ziua de naștere a artistei, care a împlinit 26 de ani.
25.12.2022 | 11:57
Cristina Stefania a implinit 26 de ani Mesajul emotionant transmis de Speak Team iubit de numa numa
Cristina Ștefania a împlinit astăzi 26 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ștefania se poate declara împlinită pe toate planurile. La doar 26 de ani, pe care i-a împlinit astăzi, artista se bucură de un succes imens pe plan muzical și nu numai.

Cristina Ștefania a împlinit astăzi 26 de ani

De ani de zile, aceasta formează un cuplu cu Speak, iar cei doi sunt de nedespărțit. Mai mult de atât, să nu uităm și că Ștefania a fost cerută în căsătorie în timpul show-ului Asia Express, așa că să nu ne mirăm dacă în curând, îi vom vedea pe cei doi în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Speak a decis să îi transmită o urare emoționantă în avans. Fanii au fost de-a dreptul surprinși în momentul în care au văzut rândurile scrise de artist.

Deși sunt de ani buni împreună, se pare că Ștefania și Speak știu cum să mențină flacăra iubirii aprinse.

ADVERTISEMENT

Artistul a recunoscut că își iubește partenera de viață la fel ca în prima zi și de asemenea, a ținut să îi mulțumească pentru că a apărut în viața sa, dar și pentru că are grijă de el.

Speak i-a urat Ștefaniei de ziua sa să rămână la fel de optimistă, visătoare, dar și un om la fel de bun ca și până acum.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant postat de Speak de ziua iubitei sale

“Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine!

La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!”, a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Amintim că încă de la începutul acestui an, Ștefania a vorbit despre nunta cu Speak. Cei doi nu au stabilit data, însă cert este că se anunță o petrecere cât se poate de spectaculoasă.

Artista povestea atunci în cadrul unui Podcast că își dorește trei rochii de mireasă și că deja știe la ce designeri va apela.

De asemenea, evenimentul va fi unul mare, a mai povestit ea, fără a preciza însă când ar putea avea loc.

”Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură”, dezvăluia Ștefania, la începutul anului.

ADVERTISEMENT