Cristina Țopescu, umilită de colegi la locul de muncă. Prin ce a trecut jurnalista la Ministerul Sănătății: „Se purtau urât cu ea”

Catalin Nae    Theo Sutiu   
în HotNews
16/01/2020, 16:57
Cristina Țopescu, umilită de colegi la locul de muncă. Prin ce a trecut jurnalista la Ministerul Sănătății: „Se purtau urât cu ea”
Cristina Țopescu se mutase în chirie, în apartamentul de la marginea orașului Otopeni, locul unde și-a dat ultima suflare, în urmă cu mai mulți ani din cauza vecinilor din Balotești care nemaisuportând câinii prezentatoarei TV au făcut sute de reclamații la poliției. (foto Facebook)

Medicul Monica Pop, una dintre cele mai apropiate prietene ale Cristinei Țopescu, a vorbit despre problemele legate de carieră pe care jurnalista le avea înainte de a muri, mai ales în Ministerul Sănătății.

Cristina Țopescu, refuzată de patron TV

În ultimii ani, cariera în televiziune a Cristinei Țopescu era în plin picaj. Fosta jurnalistă primisese o oferă pentru un proiect media, care însă nu s-a concretizat pentru că respectivul patron media nu a mai căutat-o deloc.

„Cristina fusese contactată anul trecut de un om din mass-media care i-a promis o colaborare, ea s-a bazat pe asta, renunțând la toate celelalte oferte pe care le avea, dar din păcate domnul respectiv nu a mai căutat-o”, a declarat Monica Pop pentru FANATIK.

Regretata jurnalistă, neapreciată în Ministerul Sănătății

Cristina Țopescu și-a început activitatea în cadrul Ministerului Sănătății, în luna noiembrie a anului trecut, unde era consilier pe probleme de comunicare. Din păcate, nici acolo nu s-a simț în apele ei.

„La început când s-a dus la Ministerul Sănătății era foarte încântată, credea că într-adevăr a ajuns în sfârșit într-un loc în care putea să facă diferența.

Dar a rămas dezamăgită. Au existat anumite persoane care s-au comportat urât cu ea. Nu am apreciat-o la adevărata sa valoare”, mărturisește Monica Pop.

Cristina Țopescu, dezamăgită de prieteni

Totodată, celebrul medic a vorbit și despre relația pe care Cristina Țopescu care avea, cel puțin în mediul online un număr mare de prieteni, dar în viața de zi cu zi foarte singură.

„Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: „De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?” Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era.

Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”, a povestit Monica Pop.

Nu era prima dată când Cristina Țopescu se izola de toată lumea

Medicul susține că fosta vedetă TV avea des momente în care se izola de oameni și nu mai răspundea la telefon. Câteodată dura și o săptămână, două.

„Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta.

Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

Jurnalista, incinerată joi în prezența prietenilor apropiați și familie

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus, joi,  la Crematoriul din Vitan Bârzești, iar în jurul orei 13.00 a fost incinerat. Familia și prietenii apropiați au participat dărâmați de durere la ceremonie.

 

Închide ×