Hotnews

Cristoiu îl dă în vileag: “Turcescu revine în presă!”

Robert Turcescu va reveni în presă, spune, la Realitatea TV, jurnalistul Ion Cristoiu....
02.10.2014 | 23:06
Cristoiu îl dă în vileag:
ADVERTISEMENT

Robert Turcescu va reveni în presă, spune, la Realitatea TV, jurnalistul Ion Cristoiu.

“Astăzi, domnul Turcescu a cerut, prima dată unui judecător, după asta s-a înţeles că poate să fie şi procuror, să dea o decizie potrivit căreia el nu a încălcat cu nimic Legea siguranţei naţionale sugerând, că nu pot să spun că s-a autodeconspirat, şi, astăzi, procurorul a anunţat… Din câte îmi dau eu seama, Robert Turcescu va reveni în presă”, a spus Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Întrebat când şi-ar dori Turcescu să revină în presă, Cristoiu a replicat: “Din câte am înţeles eu, va reveni. Asta vă garantez! Nu acum, acum nici nu e bine să revină pentru că oricum e campanie electorală şi oamenii deştepţi fug de campanii electorale pentru că nu poţi să spui mare lucru.”

ADVERTISEMENT

Turcescu sigur a făcut un joc operativ. În legătură cu domnia sa, toţi colegii mai tineri din presă au făcut o mare greşeală, nepricepându-se la servicii secrete. Ei au vorbit de ‘ofiţer acoperit în presă’ şi s-a înţeles, şi de aici a venit şi toată condamnarea, toate mustrările la adresa lui Robert Turcescu, că el ar fi fost ofiţer acoperit, cu misiunea să spioneze pe Oancea. Nu! După părerea mea, dacă a fost ofiţer acoperit, Robert Turcescu a avut acoperire de presă”, a mai spus Ion Cristoiu.

“Marea întrebare care se pune ca să ncheiem acest capitol este ce s-a urmărit cu asta. Şi au am fost, multă vreme, adeptul teoriei potrivit căreia s-a urmărit crearea unei anumite atmosfere pentru ca, fie Robert Turcescu, fie preşedintele, să vină şi să deconspire prezidenţiabilul acoperit. Acum, din datele pe care le am, sper să nu mă înşel, îmi dau seama că Turcescu a făcut imposibilă cererea noastră ca Traian Băsescu să deconspire ofiţerul”, a explicat Cristoiu.

ADVERTISEMENT

La remarca moderatorului potrivit căreia, dacă nu-l va deconspira, Traian Băsescu “se va face de râs”, jurnalistul a completat: “Nu se va face pentru că s-a terminat tema!”

sursa: realitatea.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri