ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cristoph Daum a fost umilit de suporterii lui Frankfurt în tren: „S-a întors și cumpără cocaină!”. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 03.02.2020 | 19:50
Cristoph Daum a fost umilit de suporterii lui Frankfurt în tren: „S-a întors și cumpără cocaină!”. VIDEO
Cristoph Daum. Sursă foto: twitter

Cristoph Daum, fostul selecționer al României, a avut parte de un moment mai puțin plăcut, petrecut în tren. Tehnicianul neamț se afla în drum spre Frankfurt, când mai mulți suporteri ai lui Eintracht s-au îmbarcat și au început să scandeze lucruri dureroase din trecutul lui Daum, cum ar fi consumul de cocaină.

ADVERTISEMENT

Cristoph Daum a fost umilit de suporterii lui Frankfurt în tren

Cristoph Daum se afla într-un tren spre Frankfurt, când a fost înconjurat de mai mulți suporteri ai lui Eintracht, care au început să cânte: „Christoph Daum s-a întors și cumpără cocaină în Frankfurt”.

După Euro 2000, Cristoph Daum trebuia să fie noul selecționer al Germaniei, dar din cauză că s-a dovedit că a consumat cocaină, acesta a ratat șansa vieții.

ADVERTISEMENT

„M-am simțit amenințat”

Cristoph Daum a povestit cum s-a simțit în tren, fiind înconjurat de fanii lui Eintracht Frankfurt: Când a ajuns trenul în stație, speram să nu deschidă ușile, dar lucrurile au decurs altfel. M-am simțit amenințat la început, dar n-a fost ceva dramatic.

Situația a fost sub control tot timpul. Era poliție în tren, iar după 45 de minute toată lumea stătea liniștită pe scaune. Am vrut să am un dialog cu fanii și am întrebat cine e liderul lor, dar mi s-a spus că nu era acolo”

ADVERTISEMENT

„Apoi am vorbit despre meci și despre faptul că erau foarte entuziasmați. Am mai fost în tren cu microbiști, dar niciodată n-am avut așa o experiență”, a declarat Cristoph Daum pentru RTL.

Lumea a reacționat pe rețelele de socializare și nu au fost încântați de imaginile văzute, acuzându-i pe fanii lui Frankfurt de huliganism:Daum voia doar să se relaxaze în timpul călătoriei, iar acest comportament e scandalos”.

ADVERTISEMENT

„A fost ridiculizat și umilit, se vede în imagini că nu are reacție și este șocat, dar nu reacționeaza de frică”, a fost un alt mesaj.

  • 66 de ani a împlinit Cristoph Daum pe 24 octombrie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!