Sport

Cristophe Galtier ia în calcul o posibilă plecare a lui Neymar de la PSG după conflictul cu Mbappe: „În mercato pot exista surprize!”

Cristophe Galtier a vorbit despre disputa dintre Kylian Mbappe și Neymar, luând în calcul o posibilă plecare a brazilianului de pe „Parc des Princes” în această vară.
19.08.2022 | 19:25
Cristophe Galtier ia in calcul o posibila plecare a lui Neymar de la PSG dupa conflictul cu Mbappe In mercato pot exista surprize
Cristophe Galtier ia în calcul o posibilă plecare a lui Neymar de la PSG după conflictul cu Mbappe. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei Franței s-a rezumat în a spune că perioadele de mercato produc și surprize, dar și că Neymar nu a cerut să plece de la club.

Cristophe Galtier ia în calcul o posibilă plecare a lui Neymar de la PSG după conflictul cu Mbappe

Cristophe Galtier a vorbit despre o posibilă plecare a lui Neymar în această vară, spunân că în perioada de mercato se pot întâmpla surprize:

ADVERTISEMENT

„În mercato pot exista surprize. Ney nu a cerut să plece. Este performant în timpul meciurilor şi la antrenamente. Nu este un jucător în stand-by, însă un mercato e un mercato”.

„Nu există niciun disconfort. Este un epifenomen. Evident că ne-am văzut a doua zi ca să liniştim lucrurile. Vă confirm cu multă sinceritate, am avut o săptămână foarte plăcută ca să pregătim bine meciul cu Lille.

ADVERTISEMENT

Eu am apreciat toate sesiunile din această săptămână, în cursul cărora acest epifenomen a dispărut”, a mai spus Cristophe Galtier în cadrul unei conferințe de presă.

Neymar și Mbappe, la un pas de bătaie în vestiar

Ruptura dintre Kylian Mbappe și Neymar pare iremediabilă și după ce în sezonul trecut, Mbappe a fost surprins când l-a jignit pe teren pe Neymar, numindu-l „vagabond”, cei doi au fost recent la un pas de bătaie în vestiarul PSG-ului.

ADVERTISEMENT

În plus, la ultimul meci din Ligue 1 jucat între PSG și Montpelier, scor 5-2, Kylian Mbappe a ratat un penalty în minutul 23, iar parizienii au beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri spre finalul primei reprize.

Atunci, Neymar a luat mingea pentru a executa penalty-ul, iar Mbappe a avut o discuție pe teren cu el, dorind să execute tot el. În cele din urmă, Neymar a fost cel care a transformat penalty-ul și a reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

PSG este lider detașat în Ligue 1 după primele 2 etape, cu maximum de puncte, fiind de altfel singura formație din Franța cu două victorii.


  • (P) Cota NETBET pentru Lille – PSG: 2,75 este cota pentru „1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT