Fotbal international

Criticat de fani după penalty-ul comis cu Napoli, fundașul lui Liverpool, Andy Robertson, și-a închis contul de Twitter. ”Du-te înapoi la Hull, fotbalist de r****!”. Video

18.09.2019 | 16:48
Criticat de fani dupa penaltyul comis cu Napoli fundasul lui Liverpool Andy Robertson sia inchis contul de Twitter Dute inapoi la Hull fotbalist de r Video

O fază controversată din meciul Napoli – Liverpool, contând pentru etapa I din grupa E a Ligii Campionilor, a provocat un adevărat scandal între fanii campioanei Europei și fundașul Andy Robertson. Acuzat de faultul care a dus la penalty-ul din care italienii au deschis scorul, apărătorul scoțian și-a închis contul de Twitter.

Andy Robertson și-a închis contul de Twitter după ce au fost jignit de fani. ”Du-te înapoi la Hull, fotbalist de r****!”

La câteva ore după meciul pierdut de Liverpool cu Napoli, scor 0-2 pe Stadio San Paolo, contul de Twitter al fundașului deținătoarei UEFA Champions League, Andy Robertson, a fost dezactivat. Conform presei britanice, decizia a fost luată chiar de jucător și vine ca urmare a criticilor primite de acesta din partea unei părți a fanilor lui Liverpool. Aceștia consideră că Robertson e principalul vinovat pentru eșecul cu Napoli.

În minutul 82 al meciului din Italia, Robertson a intrat asupra lui Callejon, ibericul a căzut ușor în careu, iar germanul Felix Brych a dictat penalty. Avea să fie drumul către victorie pentru napoletani, aceștia mai marcând un gol în prelungiri prin Llorente. Intrarea lui Robertson, deși una nu evidentă de penalty, i-a adus critici și jigniri acestuia.

  • ”De ce nu înveți niciodată să te aperi? De ce ești așa de neîndemânatic?”
  • ”Du-te înapoi la Hull, fotbalist de r****!”
Andy Robertson și-a închis contul de Twitter
Andy Robertson și-a închis contul de Twitter

Robertson, apărat de Klopp: ”Îmi pare rău, dar nu a fost penalty”

Criticat de o parte din fani, Robertson are cel mai mare avocat în persoana antrenorului lui Liverpool, Jurgen Klopp. Neamțul consideră că jucătorul lui Napoli a căzut prea ușor și nu trebuia dictat penalty: ”Îmi pare rău, dar când un jucător cade înainte de contact nu poți să dai penalty. Pot spune mai multe despre această fază, dar apoi voi fi acuzat că nu știu să pierd”, a spus germanul după meci.

Andy Robertson are susținători și printre fanii lui Liverpool după meciul de aseară. Majoritatea îl apără pe scoțian și îl cheamă înapoi pe site-ul de socializare: ”Unii oameni nu merită lucruri frumoase. Te rog frumos să revii pe Twitter. Ești, de departe, cel mai bun fundaș stânga din lume”, a scris un fan al cormoranilor.

  • 63 de meciuri și un gol marcat are Andy Robertson în tricoul lui Liverpool în perioada 2017-2019