Fotbal intern

Critici din interior pentru jucători și Mihai Teja: ”Nu e nimic nou la echipă. Trebuie transferuri în vară”

08.03.2019 | 12:09
Critici din interior pentru jucatori si Mihai Teja Nu e nimic nou la echipa Trebuie transferuri in vara

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, i-a criticat pe jucători și pe antrenorul Mihai Teja chiar înainte de începerea play-off-ului în Liga 1 Betano. Fostul mare portar a surprins pe toată lumea când a afirmat că nu simte nicio schimbare la echipă după ce Teja l-a înlocuit pe Nicolae Dică la finalul anului 2018. Cu toate acestea, ”eroul de la Sevilla” are mare încredere în actualul tehnician.

Critici din interior pentru jucători și Mihai Teja: ”Va reuși, dar nu în acest sezon”

”Nu se simte nimic nou la echipă de la venirea lui Teja. Cred că va reuşi, dar nu în acest sezon. Trebuie să aduci jucători noi la echipă, jucători cu care să baţi la porţile Europei”, a fost criticile pe care le-a făcut Helmuth Duckadam la Pro X la adresa jucătorilor de la FCSB și a antrenorului Mihai Teja, deși acesta este neînvins de la venirea sa pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”.

Cu Mihai Teja antrenor, FCSB a reușit două victorii pe teren propriu, 3-0 cu FC Hermannstadt și 3-2 cu U Craiova, dar nu a scos decât trei rezultate de egalitate în deplasare cu formații aflate în coada clasamentului din Liga 1 Betano: 1-1 cu Dunărea Călărași, 0-0 cu Concordia Chiajna și 2-2 cu FC Voluntari. În acest condiții, ”roș-albaștrii” au terminat sezonul regulat pe locul secund și vor începe play-off-ul cu două puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Mihai Teja în timpul unui antrenament al echipei FCSB
Mihai Teja în timpul unui antrenament al echipei FCSB

Probleme de lot pentru Teja

Mihai Teja a fost criticat și de fostul antrenor al FCSB-ului, Sorin Cârțu, care nu este de acord cu faptul că la meciul cu FC Voluntari, din ultima etapă a sexzonului regulat, acesta a rămas fără posibilitatea de a face schimbări încă de la pauză. După acest lucru, mai multă lume a spus că de fapt schimbările au fost dictate de finanțatorul Gigi Becali, așa cum se întâmpla și în perioada lui Nicolae Dică.

FCSB va debuta în play-off-ul Ligii 1 Betano lluni, 11 martie, de la oras 20:30, pe Arena Națională, împotriva formației FC Viitorul. Pentru această întâlnire, Mihai Teja are mari probleme de lot, Dennis Man și Filipe Teixeira fiind suspendați, iar Bogdan Planic și Mihai Pintilii fiind accidentați. În schimb, în tricoul ”roș-albaștrilor” ar putea debuta fundașul central Iulian Cristea adus în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș.