Fotbal international

Critici dure după decernarea Balonului de Aur 2018: “Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume!”

04.12.2018 | 09:07
Critici dure dupa decernarea Balonului de Aur 2018 Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume

Sora lui Cristiano Ronaldo și un prieten bun de-ai starului portughez au criticat dur faptul că atacantul lui Juventus Torino nu a câștigat Balonul de Aur 2018. În opinia celor doi, Ronaldo i-a fost superior lui Luka Modric în acest an și ar fi meritat trofeul în detrimentul fostului său coleg de la Real Madrid.

“Din păcate, aceasta este o lume care se bazează pe stricăciune, mafie și pe nenorociții de bani. Puterea lui Dumnezeu este mai mare decât orice putrefacție. Dumnezeu întârzie, dar nu dă greș”, a scris pe Instagram Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, în timp ce prietenul său, Miguel Paixao, a postat: “Doar asta mai lipsea! Este absolut incredibil ce s-a întâmplat în acest an. Este o mare lipsă de respect față de cel care a făcut mai mult decât era necesar pentru a fi considerat din nou cel mai bun.”

Mesaj postat pe Instagram de Elma Aveiro
Mesaj postat pe Instagram de Elma Aveiro

Sora și prietenul lui Cristiano Ronaldo, nemulțumiți după decernarea Balonului de Aur 2018

“Mulți vor spune că scriu acest mesaj doar pentru că sunt prietenul lui Ronaldo, dar nu e așa. Sunt corect și nu uit faptele. Fapte care vorbesc de la sine și care, în ciuda faptului că Ronaldo nu a câștigat, nu vor putea trece neobservate de istoria fotbalului. Adevărul este că nimeni nu a marcat mai mult decât Cristiano Ronaldo în sezonul 2017-2018, adică 54 de goluri. A fost cel mai bun marcator din Champions League pentru a șasea oară consecutiv, cu 15 goluri marcate.  A câștigat Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, Super Cupa Europei și Super Cupa Spaniei. La Mondialul din acest an a făcut hat-trick cu Spania”, a mai scris Paixao, continuând să enumere performanțele individuale ale portughezului.

Mesaj postat pe Instagram de Miguel Paixao
Mesaj postat pe Instagram de Miguel Paixao

Prietenul lui Ronaldo este de părere că cifrele starului lusitan nu pot fi șterse de nicio explicație. “#CR7 #TheBestEver. Un lucru este sigur. Ei vor trebui să îl suporte în continuare pe cel mai bun mult timp de acum înainte. Istoria continuă! # CR7 #TheBest #ProudOfYouBro # Living7egend” , și-a încheiat Paixao mesajul.