Sport

Critici dure la adresa jucătorilor lui Dinamo: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei! Le-aș adresa o întrebare”

Ionuț Badea (46 de ani), ultima dată antrenor la Astra Giurgiu, a avut o reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo, din cauza evoluțiilor acestora.
29.11.2021 | 10:47
Critici dure la adresa jucatorilor lui Dinamo Se alinta niste rasfatati ai soartei Leas adresa o intrebare
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin momente cumplite din punct de vedere sportiv. În prezent, gruparea din „Ștefan cel Mare” se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă puncte obținute după 17 meciuri jucate, și riscă să retrogradeze, la finalul sezonului.

Ionuț Badea, critici dure la adresa jucătorilor lui Dinamo

Ionuț Badea s-a arătat deranjat de comportamentul jucătorilor lui Dinamo, despre care spune că se consideră „niște răsfățați ai soartei”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e cu atât mai frustrant având în vedere că probleme cu banii nu sunt. Insolvența obligă clubul să plătească la zi salariile. Lucrurile țin și de lotul de jucători. 

Le-aș adresa o întrebare acestor jucători: ei chiar vor să retrogradeze? Mi se pare că se alintă, consideră că sunt niște răsfățați ai soartei că au ajuns la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cred că e momentul să accepte situația, că nu mai sunt la Dinamo care se bătea la titlu, ci la Dinamo care se bate la retrogradare. 

Mi-e foarte greu să accept această situație legată de comportamentul, temperamentul și comunicarea pe care le au jucătorii lui Dinamo”, a declarat Ionuț Badea, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie bifată de Dinamo, în campionat, datează din 2 august, când reușea să o învingă pe Academica Clinceni cu 3-1.

Ionuț Badea: „Introducerea tinerilor se face treptat!”

Totodată, Ionuț Badea atrage atenția la faptul că decizia celor de la Dinamo de a promova foarte mulți tineri la prima echipă, într-un timp scurt, este greșită.

ADVERTISEMENT

„Mircea Rednic este un gestionar, în primul rând. A demonstrat asta de-a lungul timpului. Să fie constructor îi e greu, Dinamo e o societate cu presiune.

Tinerilor introduși în masă în echipă le e foarte greu să facă față. Introducerea tinerilor se face treptat, în mod normal, dar au fost forțați de băiatul ăla cumsecade, Cortacero, să renunțe la contractele pe care acesta le-a făcut”, a mai spus Ionuț Badea.

În următoarea etapă de campionat, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe Academica Clinceni. Partida este programată pentru vineri, la ora 21:00.

ADVERTISEMENT