Fotbal international

Critici dure pentru Brazilia lui Neymar la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici: ”O circotecă”. Video exclusiv

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii Fanatik SuperLiga, a fost deranjat de modul cum s-au manifestat brazilienii la meciul contra Coreei din optimile Cupei Mondiale.
06.12.2022 | 18:10
Critici dure pentru Brazilia lui Neymar la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici O circoteca Video exclusiv
Horia Ivanovici consideră că modul în care au celebrat brazilienii reușitele contra Coreei de Sud poate să fie catalogat drept o ”circotecă”.
ADVERTISEMENT

Brazilia a câștigat net partida din optimile de finală ale Cupei Mondiale. A fost 4-1 în jocul contra Coreei de Sud. Dacă jocul formației sud-americane a încântat, nu același lucru se poate spune despre modul în care fotbaliștii au celebrat reușitele.

Horia Ivanovici a fost deranjat de modul în care brazilienii au ales să celebreze reușitele la meciul cu sud-coreenii

Fotbaliștii brazilieni anunțau încă înaintea turneului că vor dansa după fiecare reușită de la Cupa Mondială din Qatar. Pentru Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, jucătorii lui Tite au întrecut măsura.

ADVERTISEMENT

Lucru pe care l-a spus răspicat în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI”Sunt foarte supărat. Sunt foarte deranjat de circul pe care-l fac brazilienii. De circul pe care l-au făcut aseară. Mi se pare total exagerat.

Mai aveau puțin și mergeau în patru labe. Făceau tumbe, săreau în tribună. Sincer, mi s-a părut total exagerat. Mi s-a părut o circotecă marca Neymar. 

ADVERTISEMENT

Nu mai țin cu ei. Am ținut cu ei, dar gata. Cu circoteca aceea. Ziceai că jucau cu unii din specie inferioară. Cu antrenorul, care s-a dus și a dansat cu ei. Sau ce a făcut… Să avem puțin respect”, a concluzionat Horia Ivanovici.

”La un gol, poate la primul faci. Dar după aceea…Este un mod de a te bucura. La un gol, merită…”, a fost și părerea lui Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

”Nici eu nu sunt de acord cu circul”

Și fostul internațional Adi Ilie este de aceeași părere. Că sunt momente în care brazilienii nu tratează așa cum ar trebui adversarul și jocul de fotbal.

”Nici eu nu sunt de acord cu circul. Eu am fost scos din teren, într-un meci cu Liverpool, pentru un circ de cinci minute. 

ADVERTISEMENT

Nu-mi place nici mie cum tratează brazilienii jocul de fotbal în anumite momente. O să-i văd acum, cu Croația, acum. Dacă pot și croații, este adevărat.

Mi-a plăcut evoluția brazilienilor, dar nu-mi place modul în care se manifestă, cu antrenorul…Să meargă la circ”, a spus ”Cobra” la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Croația, vicecampioana lumii, pe care Brazilia o va întâlni vineri, de la ora 17, este, într-adevăr, un adversar care va oferi cu adevărat o imagine a potențialului fotbaliștilor carioca, apreciază și Ioan Andone. Care consideră că echipa lui Tite are totuși prima șansă.

”Eu zic că este diferență mare între ceea ce a arătat Croația cu Japonia, față de ceea ce a arătat Brazilia. Neymar a ajuns la o vârstă și acceptă o poziție în care nu a jucat niciodată.

Pe Vinicius n-ai cum să-l scoți. Nu pentru că este peste Neymar. Și-atunci, uite că face o muncă utilă echipei, coboară să ajute milocul, apărarea”, a apreciat Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, aflat și el în platou la această ediție, a fost și el dezamăgit de atitudinea sud-americanilor. Dar crede că manifestarea lor face parte din ”războiul psihologic”.

”Este un teatru ieftin după părerea mea. Dar, până la urmă, dacă așa, cu samba, cu cikalaka, ajung până-n finală…Spui tu (n.r. Horia Ivanovici) că se uitau sud-coreenii la ei.

Și psihic este o lovitură, după primirea golului, ca jucător în teren. Să-i vezi că te iau la mișto…Mai trebuia Minune pe fundal…

Croații? Stai să vezi dacă-i țin balamalele să-i oprească. Alt lucru, dau patru șuturi pe poartă, patru goluri în prima repriză. Dai gol repede, e Brazilia până la urmă”, a spus Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT