Sport

Critici dure pentru jucătorii care îl atacă pe Gigi Becali după ce pleacă de la FCSB: ”Să tacă din gură”

Tot mai mulți jucători care pleacă de la FCSB îl critică pe Gigi Becali pentru modul cum conduce clubul, însă acesta e apărat de un fost internațional.
23.06.2021 | 09:50
Critici dure pentru jucatorii care il ataca pe Gigi Becali dupa ce pleaca de la FCSB Sa taca din gura
ADVERTISEMENT

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz a dezvăluit umilințele la care a fost supus și a făcut lumină în privința implicării finanțatorului în alcătuirea echipei.

Apoi, croatul Ante Vukusic a explicat faptul că nu se aștepta ca patronul să fie atât de implicat și a povestit cum a fost atenționaat de colegi de la primul antrenament că va avea viață grea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care îl critică pe Gigi Becali, puși la zid de Basarab Panduru

După toate aceste declarații acide la adresa lui Gigi Becali din partea unor foști jucători la FCSB, fostul internațional Basarab Panduru a explodat și i-a pus la zid pe aceștia atrăgându-le atenția că știau unde vin.

”Jucătorii nu au început să refuze. Ai două oferte, de ce să mergi la FCSB, dacă poţi să mergi la CFR? Se poate ca la CFR să iei bani mai mulţi? Se poate.

ADVERTISEMENT

Fotbalul tău e mai de CFR sau mai de FCSB? Niciunul nu a vrut să vină, dar tot vin. Semnează şapte contracte şi după comentează. Să tacă din gură”, a spus iritat Panduru la Telekom Sport.

Panduru, mesaj clar pentru Vucur și Ondrasek

Fostul jucător al Stelei și al naționalei României s-a arătat deranjat de faptul că ddeși înainte să semneze contractul cu FCSB știu la ce să sse aștepte, atunci când pleacă o fac cu tam-tam și dau cu pietre în finanțator.

ADVERTISEMENT

”Ei semnează două, trei, şapte contracte. Ei să nu comneteze. Dacă au venit, să tacă. Dacă semnezi şapte contracte, nu mai comentezi, ştii unde vii.

Stoperul şi atacantul (n.r. – Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek) ştiu unde vin? Ştiu amândoi. Auzi atâtea lucruri şi vii oricum la echipă, înseamnă că vrei să vii”, a afirmat Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

FCSB și-a schimbat programul de pregătire

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek, după ce marţi a avut loc o nouă rundă de negocieri la Palatul deţinut de patronul FCSB. Din informaţiile FANATIK, cehul va veni miercuri la Bucureşti şi îşi va pune semnătura pe un contract de minim un an. Atacantul de 32 de ani a fost reprezentat la negocieri de Adrian Neaga, fost fotbalist al celor de la FCSB.

FCSB și-a modificat, pe ultima sută de metri, programul de pregătire pentru noul sezon. Cu un nou antrenor, după numirea lui Dinu Todoran, “roş-albaştrii” își doresc să atace supremaţia rivalei CFR Cluj, dar se vor pregăti în România.

Din informaţiile FANATIK, deși ar fi trebuit să meargă în Olanda, oficialii clubului au decis ca jucătorii să rămână pe plaiurile mioritice. Nu la Poiana Brașov, variantă luată în calcul inițial, ci în propria bază sportivă.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT