Fotbal intern

Critici la adresa lui Mircea Rednic! “Să-i lase pe jucători în pace, să muncească mai mult”

03.12.2018 | 18:28
Critici la adresa lui Mircea Rednic Sai lase pe jucatori in pace sa munceasca mai mult

Se înmulțesc criticile la adresa antrenorului dinamovist Mircea Rednic! După ce tehnicianul a sărit, din nou, la gâtul elevilor săi, în urma înfrângerii fără drept de apel în fața Viitorului, mai mulți oameni de fotbal i-au reproșat atitudinea „Puriului”. Și Anghel Iordănescu crede că Rednic exagerează și că trebuie să se concentreze mai degrabă pe ce are de schimbat la nivelul lotului și al exprimării tehnico-tactice, și să înceteze cu criticile la adresa jucătorilor.

“Cred că Dinamo poate intra în play-off, e nevoie de Dinamo în play-off. A fost lamentabilă cu Viitorul, dar cu CFR va arăta altfel, sunt convins. Sunt convins că fotbalul românesc are nevoie de Dinamo în play-off. Eu cred că Mircea Rednic trebuie să se apuce să construiască, nu doar să judece jucătorii. Să-și asume tot, lotul, jucătorii, poziția din clasament, pentru că Bratu câștiga meciurile din play-out cam cu același lot. Deocamdată Mircea nu a adus nicio schimbare, doar niște jucători noi. El nu câștigă și trebuie să se concentreze pe muncă și pe ce trebuie să schimbe, mai puțin cu criticile la adresa jucătorilor”, a declarat Anghel Iordănescu, în emisiunea Digi Sport Matinal, la Digi Sport.

Critici la adresa lui Mircea Rednic! Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 23 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a pus, din nou, tunurile pe jucătorii săi după înfrângerea cu Viitorul

Critici la adresa lui Mircea Rednic!

Se complică situația dinamoviștilor în clasamentul Ligii 1 Betano  – câinii sunt pe locul 10 cu 18 puncte acumulate după 17 partide. În acest moment, între poziția ocupată de haita lui Rednic  și locul 6, ultimul care merge în play off, sunt 6 puncte diferență. Mai mult de atât, până la finalul sezonului regulat mai sunt numai 9 etape de jucat. 4 dintre ele se dispută în acest an urmând ca restul să se joace în primăvară.

Dinamo are numai 4 victorii în acest sezon și a înregistrat și alte 6 rezultate de egalitate, în condițiile în care trupa lui Mircea Rednic a ieșit de pe teren de 7 ori învinsă.

  • 17 goluri au marcat jucătorii lui Mircea Rednic în acest sezon