Fotbal intern

Critici pentru Dennis Man după Armenia – România 3-2: „Faza aia trebuie pusă la FRF şi să nu se mai întâmple niciodată”

31.03.2021 | 23:05
Critici pentru Dennis Man dupa Armenia  Romania 32 Faza aia trebuie pusa la FRF si sa nu se mai intample niciodata
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a analizat meciul dintre Armenia și România, 3-2, iar acesta a revăzut o fază făcută de Dennis Man în prima repriză a meciului, pe care speră că nu o să o mai vadă niciodată la naționala României.

Dennis Man intrase în minutul 43 în careul armenilor, iar în loc să îi paseze lui George Pușcaș, care ar fi scăpat singur cu portarul, a preferat să intre în careu, pentru a trimite o pasă cu călcâiul, care nu i-a reușit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru spune că FRF ar trebui să prezinte video-ul cu momentul, pentru ca nimeni să nu mai facă o astfel de fază niciodată la naționala României.

Critici pentru Dennis Man după Armenia – România

Dennis Man a fost criticat de Basarab Panduru după prestația sa din meciul dintre Armenia și România, dar mai ales pentru o fază petrecută în minutul 43 al partidei, când a încercat să-i trimită o pasă cu călcâiul lui George Pușcaș:

ADVERTISEMENT

Nu credeam că după 2-1 mai putem să pierdem meciul. Au fost periculoşi tot jocul  S-ar putea ca acel cartonaş roşu să ne fi costat tot ce s-a întâmplat după.

Pentru că s-au făcut schimbări mai defensive, cel puţin cei doi închizători, am ajuns să jucăm cu Marin şi Creţu acolo. Am jucat periculos de la începutul meciului, la fiecare fază a lor aveai impresia că este periculos, că e gol, că e o mare problemă”.

ADVERTISEMENT

„Faza asta ar trebui pusă la FRF şi să le arate tuturor să nu se mai întâmple niciodată”

„Faza asta ar trebui pusă la FRF şi să le arate tuturor să nu se mai întâmple niciodată, faza din minutul 43 cu Man. Trebuie arătată şi să nu se mai întâmple niciodată.

Ai scăpat pe partea dreaptă, poţi să centrezi în faţa porţii unde e Puşcaş liber. Din start nu vrei sa pasezi, vrei să driblezi, te-a ghicit şi dai călcâiul ăla, e ceva… Trebuie pusă şi să nu se mai întâmple niciodată indiferent cât e scorul”, a mai spus Basarab Panduru pentru telekomsport.ro

ADVERTISEMENT

Totodată, „Pandi” a comentat și declarațiile lui Mirel Rădoi la finalul jocului: „Pare grav ce zice Rădoi, adică el le spune ceva și ei fac altceva. Asta e problema, la echipa națională e mai mult de făcut decât de spus”.

ADVERTISEMENT