Sport

Critici primite de CFR Cluj după victoria cu Lincoln Red Imps: „Vinicius e mai bun decât toți fundașii de acum!”

CFR Cluj a primit critici după victoria cu Lincoln Red Imps, scor 2-0.
28.07.2021 | 23:14
Critici primite de CFR Cluj dupa victoria cu Lincoln Red Imps Vinicius e mai bun decat toti fundasii de acum
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță este de părere că toți fundașii din acest moment de la campioana României nu se ridică la nivelul lui Vinicius, fundașul transferat de FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Nici George Florescu nu a fost convins de evoluția clujenilor, fostul internațional român atrăgând atenția asupra problemelor din defensivă.

ADVERTISEMENT

Criticile primite de CFR Cluj după victoria cu Lincoln Red Imps

Vasile Miriuță a criticat CFR Cluj după calificare obținută la finalul meciului cu Lincoln Red Imps, remarcând greșelile mari din defensivă și declarând că Vinicius, fostul fundaș central al campioanei României, este peste toți fundașii centrali din actualul lot al echipei.

„Le mai dăm puțin timp, dar nu știu cât. Dacă vom juca cu elvețienii și ne prezentăm așa, va fi greu. Sunt probleme mari de apărare, incredibil ce s-a întâmplat și azi.

ADVERTISEMENT

La 1-0 înainte de golul lui Sigurjonsson, auzeam murmuri în tribune. Haideți să spunem că golul lui Sigurjonsson a salvat seara pentru CFR, dar repet, echipa nu a fost atât de bine azi.

Eu zic că Vinicius e peste toți fundașii centrali pe care CFR Cluj îi are la dispoziție în momentul de față. Nu am văzut CFR în utlimii 5 ani să se apere atât de rău. Jucătorii au potențial, dar au jucat modest”, a spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca o echipă precum Lincoln să aibă atât de multe ocazii!”

George Florescu a comentat și el meciul CFR-ului, spunând că nu i se pare normal ca Lincoln Red Imps, formația din Gibraltar pe care campioana României a înfruntat-o, să aibă atât de multe ocazii:

„E o victorie normală, meritată. Meciul a fost facil, dar trebuie să se gândească la ce urmează, pentru că abia acum încep meciurile de la masa bogaților. Nu mi se pare normal ca o echipă precum Lincoln să aibă atât de multe ocazii”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Marius Șumudică a declarat la finalul meciului că Lincoln Red Imps nu este o echipă atât de slabă pe cât se crede: „Sunt fericit că am îndeplinit primul obiectiv.

Să știți că am întâlnit o echipă bună, chiar dacă lumea zice ce zice de Gibraltar. Echipele vor avea viață grea când joacă acolo, pe terenul sintetic”.

În următoarea fază din preliminariile Champions League, CFR Cluj va da peste Young Boys Berna, formație pe care a înfruntat-o în urmă cu un sezon, în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT