Sport

Criticile lui Mirel Rădoi după CFR Cluj – U Craiova l-au obligat pe Neluțu Varga să bage din nou mâna în buzunar. Exclusiv

CFR Cluj își va schimba gazonul după meciul de joi împotriva celor de la Sivasspor! Iar Neluțu Varga va trebui să scoată o mulțime de bani din buzunar.
14.09.2022 | 11:12
Criticile lui Mirel Radoi dupa CFR Cluj  U Craiova lau obligat pe Nelutu Varga sa bage din nou mana in buzunar Exclusiv
Câţi bani plăteşte Neluţu Varga ca să schimbe gazonul care l-a îngrozit pe Mirel Rădoi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova din SuperLiga, iar oaspeții s-au plâns la finalul confruntării de calitatea gazonului de pe stadionul campioanei. Oficialii CFR-ului vor lua măsuri și vor schimba suprafața de joc după meciul cu Sivasspor.

Câţi bani plăteşte Neluţu Varga ca să schimbe gazonul care l-a îngrozit pe Mirel Rădoi

Din informațiile FANATIK, toate costurile vor fi suportate de patronul Neluțu Varga, iar acestea nu sunt deloc de neglijat. Înlocuirea gazonului îl costă pe patron nu mai puțin de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Suprafața de joc de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” este afectată de un virus, așa cum Dan Petrescu a dezvăluit înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Pe același teren greu se va disputa și meciul cu Sivasspor.

Mirel Rădoi, declarație dură după înfrângere: “În Europa, o să ne facem de râs cu starea gazonului”

Mirel Rădoi a avut o reacție virulentă la finalul confruntării pierdute la Cluj și a declarat că România se face de râs cu o asemenea suprafață de joc în meciurile din cupele europene:

ADVERTISEMENT

„Cred că ar trebui să facă ceva cu terenul, pentru că este campioana României. Noi, aici, ne mai păcălim unii pe alții, în campionat. În Europa, o să ne facem de râs cu starea gazonului”, a spus Rădoi.

Însă, imediat după meciul din Conference League cu Sivasspor vor începe lucrările pentru schimbarea gazonului. Cei de la CFR Cluj profită și de pauza de două săptămâni pentru echipele naționale, astfel că suprafața de joc va avea timp să se prindă foarte bine.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Sivasspor se dispută joi, de la 19:45!

CFR Cluj va juca împotriva lui Sivasspor, joi, de la ora 19:45. Apoi, patru zile mai târziu, echipa lui Dan Petrescu are meci în campionat pe terenul celor de la FC Argeș, ultimul înainte de pauza internațională.

Noul gazon de pe stadionul lui CFR Cluj va fi pus la grea încercare în următoarea perioadă, ardelenii având un adevărat tur de forță în luna octombrie și începutul lunii noiembrie, calendarul fiind comprimat din cauza Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Program draconic pentru CFR Cluj după pauza meciurilor internaționale

Echipa lui Dan Petrescu are de disputat nu mai puțin de 8 meciuri în luna octombrie, un program draconic:

  • 1 octombrie: CFR Cluj – Petrolul
  • 6 octombrie: Slavia Praga – CFR Cluj
  • 9 octombrie: UTA Arad – CFR Cluj
  • 13 octombrie: CFR Cluj – Slavia Praga
  • 16 octombrie: CFR Cluj – Sepsi
  • 22 octombrie: U Cluj – CFR Cluj
  • 27 octombrie: Sivasspor – CFR Cluj
  • 30 octombrie: Rapid – CFR Cluj

După două înfrângeri la rând pe teren propriu, 0-1 cu FC Botoșani și 1-3 cu Farul Constanța, CFR Cluj a învins cu 2-0 Universitatea Craiova și a urcat pe locul 5 în SuperLiga, la șase lungimi de liderul Farul, dar și cu două meciuri mai puțin disputate.

“Suferim la calitatea gazonului, e o boală care în 5 zile a avut un efect galopant și a distrus efectiv gazonul. Discutăm cu o societatea care să înceapă schimbarea gazonului. Puteam să schimbăm gazonul în vară, dar atunci vor fi meciurile Campionatului European care va fi și la Cluj”, Cristi Balaj, președinte CFR Cluj 

  • 300.000 de euro costă schimbarea gazonului de pe stadionul CFR 
  • 5 este locul ocupat de CFR Cluj în SuperLiga
ADVERTISEMENT