ADVERTISEMENT
Fotbal international

Criticile lui Zlatan la adresa lui Cristiano Ronaldo: „Toate trofeele lui au fost câștigate de Florentino Perez!”

Autor: Andrei Șchiopu | 05.12.2019 | 16:37
Criticile lui Zlatan la adresa lui Cristiano Ronaldo: „Toate trofeele lui au fost câștigate de Florentino Perez!”
Zlatan Ibrahimovic. Sursă foto: hepta.ro

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre Cristiano Ronaldo pe care îl critică și despre care crede că nu are motive să se laude cu faptul că a început o nouă aventură în Italia la Juventus. Atacantul suedez are șanse mari să revină la AC Milan în iarnă, formație pentru care a mai jucat între anii 2010 și 2012.

ADVERTISEMENT

Criticile lui Zlatan Ibrahimovic la adresa lui Cristiano Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic crede despre Cristiano Ronaldo că nu trebuie să se laude pentru că a câștigat multe trofee cu Juventus: Adevăratul Ronaldo este brazilianul! Cristiano nu este un talent înnăscut, ci rezultatul a foarte multă muncă. A semnat pentru o echipă care a luat Serie de șapte ori consecutiv”.

„Să mergi la un asemenea club nu e o provocare. Dacă ar fi vrut o provocare, Ronaldo ar fi trebuit să meargă la Juventus când echipa era în Serie B. S-o ducă înapoi în Serie A și în fruntea clasamentului”, a mai spus Zlatan.

ADVERTISEMENT

„Acum știm că toate acele trofee ale lui Cristiano Ronaldo n-au fost câștigate de el, ci de Florentino Perez”, a încheiat Ibrahimovic cu o replică tăioasă la adresa starului portughez.

  • 38 de ani a împlinit Zlatan Ibrahimovic pe 3 octombrie
ADVERTISEMENT

Zlatan s-a transferat de la Juventus când torinezii au retrogradat în Serie B

Chiar dacă Zlatan consideră că Ronaldo trebuia să meargă la Juventus în Serie B, pentru a trăi cu adevărat o provocare, atacantul suedez i-a părăsit pe torinezi, chiar în momentul în care aceștia au retrogradat în Serie B, în sezonul 2006-2007 și s-a transferat la Internazionale Milano. De altfel, este bine cunoscut faptul că Zlatan nu este un jucător tocmai loial ?

De-a lungul anilor, suedezul a trecut pe la nouă echipe diferite și anume: Malmo, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, AC Milan, Barcelona, PSG, Manchester United și LA Galaxy.

ADVERTISEMENT
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Zlatan Ibrahimovic, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!