STEAUA. “Criticile patronului m-au motivat. Intru cu încredere pe teren!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
31/07/2016, 22:54
STEAUA. “Criticile patronului m-au motivat. Intru cu încredere pe teren!”

STEAUA. Tudorie a declarat la finalul meciului cu Viitorul că dacă Reghe o să mai apeleze la serviciile sale, atunci îl asigură pe antrenorul roş-albaştrilor că nu simte nici o presiune în plus şi e gata să facă meciuri cît mai bune.

“Mă bucur că am cîştigat şi cred că toţi din echipă am făcut un meci bun. M-a ajutat foarte mult împrumutul la Voluntari. Am prins experienţă, iar criticile patronului m-au făcut să muncesc şi mai mult. Aşteptăm nerebdători meciul de miercuri.

Nu este o presiune pe mine dacă voi fi introdus pe teren pentru regula U 21. Vom vedea ce jucători vor mai veni la noi. Am ales soluţia cea mai bună să îi dau pasă lui Adi Popa. Aşteptăm mulţi fani la meciul cu Sparta. Ne-am simţit bine în sistemul 3-4-3, dar cel mai important este că am cîştigat”, a  spus Tudorie.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×