Sport

Criza combustibilului din Marea Britanie l-a afectat şi pe Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat cu limuzina de lux a fotbalistului

Bolidul lui CR7 a rămas blocat timp de șapte ore într-o benzinărie din Manchester. Până la urmă, șoferul s-a văzut nevoit să plece cu rezervorul gol.
30.09.2021 | 19:31
Criza combustibilului din Marea Britanie la afectat si pe Cristiano Ronaldo Ce sa intamplat cu limuzina de lux a fotbalistului
ADVERTISEMENT

Chiar în ziua în care Cristiano Ronaldo i-a adus echipei sale prima victorie în grupele actualei ediții a Ligii Campionilor (2-1 cu Villareal), șoferul său încerca să îi alimenteze superba limuzină de lux achiziționată recent. O misiune cu adevărat imposibilă, în contextul crizei de carburanți care a cuprins Marea Britanie.

Deși a așteptat nu mai puțin de șapte ore în stația de alimentare aflată la doar câțiva kilometri de locuința starului portughez, până la urmă bărbatul a făcut cale întoarsă, cu rezervorul gol. Și nu a fost singurul, pentru că benzina se distribuie de mai bine de o săptămână în rații și îi obligă pe oameni să stea la cozi interminabile.

ADVERTISEMENT

Limuzina de lux a lui Cristiano Ronaldo a fost blocată în benzinărie. Șoferul nu a putut alimenta nici după șapte ore

Cu toți banii lui, Ronaldo se confruntă cu aceeași problemă. Șoferul lui a așteptat ore întregi la benzinărie, în speranța că va ajunge în cele din urmă o cisternă, dar s-a văzut nevoit să plece cu rezervorul gol.

Părea sătul și epuizat de atâta așteptare în ploaie. Dacă această situație va persista, Ronaldo va avea mari probleme. La fel ca fiecare dintre noi”, a declarat un alt șofer care se afla la coadă pentru benzină, citat de cotidianul The Sun.

ADVERTISEMENT

Dincolo de limuzina pe care șoferul său a încercat fără succes să o alimenteze, în garajul lui CR7 se mai află un Ferrari, un Lamborghini, un McLaren, două Rolls-Royce-uri, un Porsche 911 Turbo S, un Koenigsegg CCX, un Bentley Continental, un Range Rover și mai multe maşini de la Audi și Mercedes.

Criza carburanților, pusă pe seama Brexitului: „Nu trebuie să surprindă pe nimeni”

În timp ce premierul Boris Johnson dă vina pe șoferii care ar fi alimentat în exces, de teamă că ar putea rămâne fără benzină, fostul negociator al Uniunii Europene pe tema Brexit are o cu totul altă poziție pe tema crizei carburanților din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să fie nimeni surprins. Guvernul britanic a decis retragerea din UE, retragerea din piaţa comunitară, din uniunea vamală. Aceste lucruri generează consecinţe automate.

A fost în mod clar alegerea Guvernului britanic şi, în mod clar, este vorba de una dintre consecinţele automate ale retragerii din UE, ale retragerii din piaţa comunitară şi opririi liberei circulaţii a persoanelor”, a declarat Michel Barnier pentru postul ITV, iar datele oficiale nu îl contrazic deloc.

ADVERTISEMENT

Decizia Marii Britanii de a părăsi UE a dus la pierderea unui uriaş rezervor de mână de lucru. Concret, potrivit unor estimări guvernamentale, peste 50.000 de emigranţi au părăsit Regatul în al doilea semestru al anului trecut. În lipsa şoferilor de cisterne, autoritățile au de gând să apeleze la armată pentru a combate deficitul de aprovizionare.

În acest loc, aflat într-o zonă aglomerată a Londrei, o benzinărie tocmai a primit prima sa livrare de sâmbătă, o cantitate de carburant relativ modestă, 40.000 de litri. În mod normal, e nevoie de doar de trei livrări pe săptămână, dar acum angajaţii sunt disperați să obțină câte una în fiecare zi.

După cum puteți vedea, la nici o oră de când a plecat şoferul camionului-costernă, s-au format cozi de maşini care se întind pe o distanţă de câteva străzi. Mulți dintre oamenii care se află aici spun că au nevoie disperată de combustibil, printre ei se află fie şoferi care se ocupă cu aprovizonarea supermarketurilor, fie şoferi de taxi”, a relatat Nina dos Santos, editor CNN Europe.

ADVERTISEMENT