ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Criză de faţadă? “Cîinii” au făcut o investiţie URIAŞĂ!

Surse din interiorul clubului Dinamo ne-au dezvăluit că "roş-albii" au plătit în jur de 250.000 euro în schimbul lui Ionuţ Şerban (18 ani). Această investiţie ridică semne de întrebare...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 03.12.2013 | 17:09
Criză de faţadă?

Surse din interiorul clubului Dinamo ne-au dezvăluit că “roş-albii” au plătit în jur de 250.000 euro în schimbul lui Ionuţ Şerban (18 ani). Această investiţie ridică semne de întrebare asupra “crizei” din “Ştefan cel Mare”, care s-ar putea să fie folosită şi ca “scut” pentru a se scăpa de jucătorii incomozi.

ADVERTISEMENT

Pe lîngă intenţia de a întineri echipa, oficialii lui Dinamo folosesc acest pretext şi pentru a scăpa de jucătorii de peste 25 de ani, mai ales a celor cu salarii mari cum sînt Alexandru Curtean şi Srgian Luchin. Faptul că şefii vor să taie din cheltuieli pare un semnal că resursele financiare sînt limitate, dar totul ia o turnură ciudată dacă ne gîndim la banii pe care aceştia i-au achitat în urmă cu trei luni în schimbul serviciilor unui jucător care, oricum, ar fi ajuns la un moment dat liber de contract, chiar dacă acesta este considerat un mijlocaş de mare viitor.

A primit acceptul să se antreneze cu Dinamo

Ionuţ Şerban (18 ani) se afla în litigiu cu Sportul şi, iniţial, a primit acceptul patronului echipei din Regie, Vasile Şiman, să se antreneze cu Dinamo pînă în momentul în care conducerile celor două cluburi vor pica de acord asupra unui transfer. Mijlocaşul urma oricum să devină liber de contract, însă cum lucrurile se tergiversau prea mult, “cîinii” au vrut să-l înregimenteze cît mai repede. Negocierile se împotmoliseră, iar Şerban nu a mai fost lăsat să se antreneze alături de “cîini”.

ADVERTISEMENT

A semnat în urmă cu trei luni

Cum însă conducătorii din “Ştefan cel Mare” îl consideră un tînăr de mare viitor, discuţiile s-au reluat rapid, iar la începutul lunii septembrie, ploieşteanul a semnat cu Dinamo pe neaşteptate. Nu fusese declarat încă liber de contract, fapt din care a reieşit clar faptul că parafarea actelor a implicat şi o sumă de bani. Cu toate că în acele momente se vorbea despre cîteva zeci de mii de euro, aproximativ 60.000 mai exact, sumă oricum destul de consistentă avînd în vedere situaţia fotbalistului, FANATIK a aflat care este suma reală în schimbul căreia s-a finalizat tranzacţia.

Dinamo a plătit 250.000 euro în schimbul dezlegării!

Se pare că oficialii lui Dinamo au înaintat o ofertă imensă, de 250.000 de euro în schimbul mijlocaşului, propunere acceptată pe loc de Vasile Şiman, motiv pentru care mutarea s-a şi realizat imediat. Chiar dacă Şerban nu mai jucase de multe luni la Sportul, reprezentanţii roş-albilor l-au urmărit pe jucător la acţiunile naţionalelor U18 şi U19, acolo unde a fost convocat în mai multe rînduri.

ADVERTISEMENT

www.fanatik.ro www.rpressport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!