Fotbal intern

Criză de nervi a lui Edi Iordănescu înainte de CFR – FCSB! Încă un jucător cu COVID-19 la Cluj. Exclusiv

15.04.2021 | 16:08
Criza de nervi a lui Edi Iordanescu inainte de CFR  FCSB Inca un jucator cu COVID19 la Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a făcut o adevărată criză de nervi înainte de CFR Cluj – FCSB, Supercupa României care se va juca joi, de la ora 19:00, la Ploieşti. FANATIK a aflat că încă un jucător al campioanei a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar echipa are probleme de efectiv din cauza virusului.

Din informaţiile FANATIK, Luis Aurelio a fost testat pozitiv la COVID-19 în dimineaţa meciului CFR Cluj – FCSB şi a intrat în izolare. Astfel, Edi Iordănescu are mari probleme în realizarea primului “11” din cauza ultimelor cazuri de coronavirus care au lovit lotul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, criză de nervi înainte de CFR Cluj – FCSB. Probleme mari din cauza COVID-19

FANATIK a aflat că vestea infectării lui Luis Aurelio l-a înfuriat pe Edi Iordănescu, în condiţiile în care echipa pe care o antrenează se confruntă cu probleme de efectiv. Miercuri, cu 24 de ore înainte de meciul cu FCSB din Supercupa României, testul pozitiv al lui Mihai Bordeianu a fost confirmat, intrând pe lista indisponibililor.

Cei doi fotbalişti nu sunt singurii care au avut probleme din cauza virusului. Duminică, înainte de derby-ul cu U Craiova, Cătălin Itu a fost testat pozitiv la COVID-19, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pe lista absenţilor de la CFR Cluj se mai numără Michael Pereira şi Vinicius. Primul s-a vindecat după infectarea cu coronvirus, însă nu este refăcut şi va rata derby-ul cu FCSB din Supercupa României.

Vinicius s-a accidentat înainte de meciul cu U Craiova, ultimul din sezonul regulat, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusiviatate. Fundaşul de 36 de ani nu intră în planurile lui Edi Iordănescu nici pentru Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Talismanul lui Edi Iordănescu în Supercupa României

Chiar dacă are probleme de efectiv, Edi Iordănescu are parte şi de un talisman în Supercupa României. Derby-ul cu FCSB va fi arbitrat de Radu Petrescu, care a fost la centru şi la ediţia din 2018, când tehnicianul de 42 de ani a câştigat trofeul alături de formaţia din Gruia.

În urmă cu aproape trei ani, CFR Cluj câştiga Supercupa României 2018, după 1-0 cu U Craiova pe “Ion Oblemenco”, iar Edi Iordănescu îşi adăuga în palmares primul trofeu. La scurt timp după acel meci, îşi termina primul mandat pe banca clujenilor, în urma înfrângerii în faţa lui Malmo din preliminariile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat Supercupa României de trei ori, în 2009, 2010 şi 2018, iar de alte trei ori a ratat trofeul, în 2012, 2016 şi 2019. La precedenta ediţie, jucată tot pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, clujenii au fost învinşi de Viitorul, scor 0-1.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,55 este cota pentru „CFR Cluj ridică trofeul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT