Sporturi

Criză de nervi pentru Buzărnescu în timpul meciului! Ce i-a zis antrenorul

18.07.2018 | 20:01
Criza de nervi pentru Buzarnescu in timpul meciului Ce ia zis antrenorul

Criză de nervi pentru Buzărnescu. Ar fi trebuit să fie o calificare facilă pentru Mihaela Buzărnescu în sferturile de finală de la BRD București Open. Doar că slovaca Tamara Zidansek a luptat aprig și i-a pus mari probleme românce, în special în setul doi. Furioasă din cauza faptului că adversara sa reușise să treacă în avantaj în manșa secundă, Miki a izbucnit în lacrimi.

Primul set a fost câștigat la trei de Mihaela Buzărnescu, dar românca a rămas fără energie în setul secund. A fost condusă cu 4-1, moment în care nu și-a mai putut opri lacrimile. Antrenorul ei, Septimiu Frățilă, a intrat pe teren și i-a dat câteva indicații tactice. Apoi a făcut eforturi mari pentru a o readuce pe Miki în cea mai bună stare de spirit pentru a continua partida.

Mihaela Buzărnescu este foarte obosită după efortul din acest sezon, unul excelent pentru ea.

Criză de nervi pentru Buzărnescu. Super revenire după ce a plâns

“Trebuie să încerci să lovești în lung de linie. Mă asculți?! Nu mai tot urla că nu mai poți. Esti mai bună!”, a fost mesajul lui Septimiu Frățilă pentru Mihaela Buzărnescu. Și a fost suficient de convingător, ca dovadă că românca a început revenirea din acel moment. A câștigat și setul doi în cele din urmă, scor 7-5, și a obținut calificarea în sferturile de finală.

Următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu este chinezoaica Yafan Wang, cea care a trecut de Pauline Parmantier, care a abandonat în setul doi. Partida este programată vineri. În sferturile de finală la BRD București Open mai poate ajunge și Sorana Cîrstea, cea care o va înfrunta joi pe Maryna Zanevska. Cele două românce se pot întâlni doar în finala competiției.

VEZI AICI VIDEO