Sport

Bătaie la Penitenciarul Poarta Albă! Un GREU din fotbal, personajul principal!

Cristi Borcea este închis în prezent la penitenciarul Poarta Alba, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de aproape 7 ani ca urmare a implicării în "dosarul transferurilor". Dar faptul că fostul...
20.02.2015 | 08:08
Bataie la Penitenciarul Poarta Alba Un GREU din fotbal personajul principal
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea este închis în prezent la penitenciarul Poarta Alba, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de aproape 7 ani ca urmare a implicării în “dosarul transferurilor”. Dar faptul că fostul acţionar al lui Dinamo nu poate să fie tot timpul în pretenţa familiei, face ca lucrurile să degenereze.

STEAUA. Campioana S-A DECIS! EL vine la vară ÎN LOCUL lui Gâlcă!

Începutul lui 2015 a fost destul de agitat pentru fostul acţionar dinamovist. În ianuarie, Borcea a ajuns la spital, acuzînd ceva probleme medicale, dar în cele din urmă s-a întors după gratii. Conform legii, bărbatul beneficiază de 4 vizite lunare, pe care însă nu reuşeşte să le gestioneze cum trebuie, acestea părînd insuficiente. Atît fosta soţie, Mihaela, cît şi actuala, Alina, au ajuns să se contreze pe întăietatea uneia sau a celeilalte de a ajunge la “vorbitor”.

ADVERTISEMENT

DRAMA!!! A MURIT IN ACEASTA DIMINEATA!!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

De aici a pornit şi ultimul scandal în care Borcea a fost din nou protagonist. La una din ultimele vizite ale soţiei, însărcinată deja în aproape 3 luni, aceasta i-ar fi reproşat lui Cristi că ea ar trebui să aibă prioritate în ceea ce priveşte vizitele, neînţelegînd insistenţa cu care Mihaela, fosta soţie vrea să vină să-l vadă la Poarta Albă. “Nu e normal ca eu să vin într-o lună de doua ori, şi ea la fel”, ar fi comentat Vidican. Atît i-a trebuit “spartanului” din Groapă, care s-a enervat la culme, a început să urle şi a “altoit-o” pe Alina fără să ţină cont de contextul în care se află!

Se pregăteşte lovitura, Protasov tremură: “Îl vreau pe Reghe!”

Vîlva creată, i-a alertat pe “cerberii” închisorii, care au intervenit si au aplanat spiritele, Borcea fiind, potrivit, unor martori oculari, turbat de furie. Alina Vidican a părăsit închisoarea cu lacrimi în ochi, dîndu-şi seama că trebuie să accepte situaţia, împărtirea vizitelor la inchisoare, fiind exclusiv la latitudinea soţului.

ADVERTISEMENT

Mesajul TULBURĂTOR al lui Mihai Neşu. “Numai Dumnezeu mă mai ţine!”

Halep – Wozniacki, duel de revistă! Cine pe cine dezbracă de GLORIE

Sursă: wowbiz.ro