Fotbal intern

Criză de portari la Sepsi Sf. Gheorghe. Ce soluție de avarie au găsit covăsnenii

28.01.2021 | 17:05
Criza de portari la Sepsi Sf Gheorghe Ce solutie de avarie au gasit covasnenii
Sursa foto: hirmondo.ro
ADVERTISEMENT

Primii doi portari a lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au infectat cu coronavirus, iar conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Fejér Béla, din Ungaria.

Fejér este jucătorul covăsnenilor care, însă, au ales la începutul acestui sezon să-l împrumute la gruparea din liga a doua a Ungariei Nyíregyháza Spartacus, în condițiile în care titularul de drept al lui Sepsi este Roland Niczuly, iar rezervă a fost preferat fostul portar al CFR-ului, Jesus Fernandez.

ADVERTISEMENT

Niczuly și Fernandez au primit rezultate pozitive la ultimul test pentru COVID, iar Sepsi s-a văzut nevoită să apeleze mai repede decât se preconiza la serviciile jucătorului împrumutat în Ungaria. Sepsi mai are doi portari în lot, juniorii Albert Szanto și pe Cătălin Căpățână.

Fejer revine la Sepsi pentru doar trei meciuri

Fejér Béla s-a integrat repede la Nyíregyháza și a devenit titularul postului de portar. A revenit, însă, la Sepsi pentru următoarea perioadă și a intrat în programul de pregătire al echipei, urmând să rămână la dispoziția covăsnenilor pentru următoarele trei partide.

ADVERTISEMENT

”Fejér Béla s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a jucat sub formă de împrumut la Nyíregyháza Spartacus. Având în vedere faptul că ambii portari ai echipei noastre, Niczuly Roland și Jesus Fernandez Collado, au fost diagnosticați cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanții clubului Nyíregyháza Spartacus în vederea reîntoarcerii goalkeeper-ului Fejér Béla, pe termen limitat.

Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, el va evolua sub culorile Sepsi OSK în următoarele trei meciuri de campionat, după care se va întoarce, tot sub formă de împrumut, la Nyíregyháza Spartacus”, se arată în comunicatul clubului Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Fejér ajunsese al treilea portar la Sepsi

Fost internațional de juniori, Fejér Béla a debutat în fotbalul profesionist la ASA Târgu Mureș. Ulterior a mai fost împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea și Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care l-a transferat definitiv în 2017, pentru a-i face concurență lui Roland Niczuly.

Nu a reușit să se impună la gruparea patronată de Laszlo Dioszegi, devenind în timp doar soluția de rezervă. În cele patru sezoane de când a semnat cu Sepsi, portarul a prins doar 35 de meciuri. În vara anului trecut, odată cu sosirea la echipa covăsneană a spaniolului Jesus Fernandez, Fejér a devenit a treia opțiune.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de noul statut, fotbalistul a cerut să fie lăsat să se transfere la o echipă la care să primească mai multe șanse, iar Sepsi l-a împrumutat la Nyíregyháza Spartacus.

ADVERTISEMENT