Hotnews

Criza imigranţilor. Incidente violente: refugiaţii, bătuţi cu bastoanele, la graniţă

Granicerii din Macedonia au folosit bastoanele de cauciuc pentru a impiedica mii de persoane, plouate si infrigurate, sa traverseze granita, in drumul lor spre Europa de Nord. Inregistrarile...
Autor: Ionuţ Cataramă | 11.09.2015 | 11:20
Criza imigranţilor. Incidente violente: refugiaţii, bătuţi cu bastoanele, la graniţă

Granicerii din Macedonia au folosit bastoanele de cauciuc pentru a impiedica mii de persoane, plouate si infrigurate, sa traverseze granita, in drumul lor spre Europa de Nord. Inregistrarile televiziunilor ii arata pe granicerii macedoneni batand cu bastoanele oamenii, la granita, in timpul unei ploi torentiale, transmite Sky News.

Cel putin 7.000 de persoane, inclusiv multi parinti cu copii in brate, au traversat campurile noroioase dinspre Grecia in drum spre Serbia.

Granicerii greci au aratat ca acest grup este cel mai mare care a incercat pana acum sa intre in Macedonia, de la inceputul crizei, relateaza ziare.com.

Nu este singurul incident violent din ultimele zile. Marti, politia ungara a folosit gaze lacrimogene impotriva unui grup de imigranti care a refuzat sa mearga la un punct de inregistrare dupa intrarea in Ungaria, iar doua persoane au fost retinute in apropiere de Roszke, in sudul Ungariei.

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!