Carousel hot news

Criza l-a LOVIT DUR pe Gigi! Ce datorie INCREDIBILĂ are

Despre Gigi Becali se crede că este genul de afacerist care jonglează cu milioanele de euro, chiar şi din spatele gratiilor. Şi poate că aşa este, însă Gigi are fix aceleaşi griji ca un om...
04.05.2014 | 08:31
Criza l-a LOVIT DUR pe Gigi! Ce datorie INCREDIBILĂ are
ADVERTISEMENT

Despre Gigi Becali se crede că este genul de afacerist care jonglează cu milioanele de euro, chiar şi din spatele gratiilor. Şi poate că aşa este, însă Gigi are fix aceleaşi griji ca un om obişnuit – acelea de a transfera în conturile băncii o sumă de bani echivalentă cu rata lunară.

Mai precis, Gigi Becali are trei credite mari şi late, la o bancă din România. Cel mai mare dintre acestea este în valoare de peste 2.000.000 de euro, iar cel mai mic de doar 40.000. În total, valoarea datoriei se ridică la aproape 2,5 milioane de euro, iar anul la care Gigi s-a împrumutat de la bancă a fost 2007. La data respectivă, latifundiarul s-a obligat că va plăti eşalonat toate datoriile în cinci ani, însă în 2012 el a cerut o prelungire de încă cinci ani, semn că lucrurile nu au mers atît de bine financiar precum se aştepta. Valabil şi pentru creditul de 40.000 de euro, care încă nu a fost acoperit în întregime.

Noul termen limită stabilit cu banca este pentru 2017, cînd toţi banii ar trebui să fie returnaţi, însă rămîne de văzut dacă acest lucru se va întîmpla. Gigi Becali este după gratii din primăvara anului trecut şi nu există informaţii despre cît de bine îi merg afacerile în perioada în care este încarcerat.

ADVERTISEMENT

Sursa: wowbiz.ro

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri