Fotbal intern

Criză la Universitatea Craiova? “Dacă pleacă nea Victor Piţurcă, eu plec odată cu dânsul!”

29.12.2019 | 09:33
Criza la Universitatea Craiova Daca pleaca nea Victor Piturca eu plec odata cu dansul
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această iarnă. Antrenorul “Ştiinţei” a suferit trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri din Liga 1 şi titlul pare foarte departe în acest moment. 

Piţurcă pleacă de la Craiova? “Voi avea o discuţie cu patronul! Vedem ce măsuri vom lua”

Piţi a pus condiţii să rămână în continuare la club şi cere un buget consistent pentru a întări echipa, iar patronul Mihai Rotaru nu este de acord să investească mult în transferuri în această iarnă. Această decizie a patronului ar putea să îl facă pe Piţurcă să renunţe după doar 4 luni:

ADVERTISEMENT

“Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri vom lua dacă putem lua. Deciziile le luăm împreună. CFR Cluj e cea mai puternică şi vine şi FCSB din urmă, au aceşti puşti care au crescut, s-au maturizat, pot face multe lucruri bune”, a declarat Piţurcă după înfrângerea cu FCSB, scor 0-2, în ultimul meci al anului 2019 în Liga 1.

“Dacă pleacă nea Victor Piţurcă, eu plec odată cu dânsul”

Dacă Victor Piţurcă pleacă de la Universitatea Craiova, secundul Adrian Neaga a declarat că va părăsi şi el echipa 100%: „Dacă pleacă nea Victor Pițurcă, eu plec odată cu dânsul! Noi am pierdut cu cele trei echipe din fața noastră, deci cred că înfrângerile au fost meritate.

ADVERTISEMENT

Ne este la îndemână să câștigăm un trofeu. Condițiile de la Craiova sunt condiții foarte bune și cred că se vor face transferuri! Avem nevoie de transferuri pentru a ne bate cu cei din fața noastră”, a spus Neaga.

U Craiova a făcut cel mai scump transfer al anului în Liga 1: 1,5 milioane de euro pentru Andrei Ivan

Victor Piţurcă a determinat mai multe schimbări la club în cele 4 luni de când este la conducerea Universităţii Craiova. Piţi l-a convins pe Mihai Rotaru să facă cel mai scump transfer din acest an în Liga 1, Andrei Ivan fiind repatriat pentru 1,5 milioane de euro de la Krasnodar.

ADVERTISEMENT

În plus, antrenorul i-a convins pe cei de la Primărie să schimbe gazonul de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Un nou gazon hibrid a fost montat pe arena din Craiova, însă cu toate acestea, rezultatele se lasă în continuare aşteptate.

Universitatea Craiova încheie anul pe locul 4 cu 37 de puncte, cu 7 mai puţine decât liderul CFR Cluj. În trei din ultimele cinci etape, oltenii au pierdut în deplasările cu Sepsi, Astra Giurgiu şi FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 200.000 de euro pe an este salariul lui Victor Piţurcă
  • 1.500.000 de euro a cheltuit U Craiova în schimbul lui Andrei Ivan

(P) Cota BETANO U Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.90 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!


 

 

ADVERTISEMENT