Fotbal international

Crize de nervi la PSG! Jucătorii au avut parte de o farsă care ar băga în sperieți orice fotbalist! Video

20.11.2018 | 18:34
Crize de nervi la PSG Jucatorii au avut parte de o farsa care ar baga in sperieti orice fotbalist Video

Fotbaliștii de la PSG au fost speriați crunt la o sedință tehnică. Clubul le-a făcut jucătorilor o farsă pe care n-o vor uita prea curând. Dani Alves, Adrien Rabiot și Julian Draxler au fost păcăliți. Cei de la PSG au trimis un personaj, pe care l-au prezentat ca fiind un oficial de la ligă. El trebuia să-i pună în temă pe fotbaliști cu ultimele schimbări în conduita jucătorilor pe teren în Ligue 1.

Fotbaliștii au fost șocați când au fost înștiințați că nu vor mai avea voie să înjure nici măcar atunci când sunt supărați pe propriile greșeli sau că nu mai au voie să scuipe chiar dacă nu o fac în direcția cuiva. Printre noile schimbări, prezentate ca fiind oficiale în Ligue 1, fotbaliștilor li s-a transmis că și bucuria de după gol va trebui cenzurată și nu vor mai avea voie să se ducă spre suporteri pentur a celebra reușitele.

Jucătorii de la PSG au fost păcăliți de propriul club.

Dialogul dintre falsul oficial, numit Guillaume, și fotbaliști a fost savuros. “În sezonul următor, arbitrii vor avea o cameră la piept, la fel ca la rugby, așa că trebuie să vă purtați exemplar. Orice formă de limbaj necorespunzător va fi sancționată cu cartonaș galben. Până acum toate astea erau valabile doar atunci când vorbeați cu arbitrul. Acum, dacă nu controlați cum trebuie o minge și spuneți ‘c***t’ o să vedeți cartonașul galben”, i-a informat falsul oficial. De aici a început un adevărat spectacol.

Rabiot:  – Nu sunt de acord cu așa ceva! E un reflex, se întâmplă. Poate să pățească oricine așa ceva.
Guillaume: – De asemenea, pentru că sunteți filmați. Nu aveți voie să scuipați.
Rabiot: – Câteodată nici nu te gândești. Alergi, ești obosit și scuipi…
Guillaume: – Da, dar nu e prea frumos să vezi pe cineva scuipând…
Guillaume: – Mai departe. Nu aveți voie să apăreți pe teren cu frizuri ciudata, uite, cum e a ta (nr. Nkunku). Nu este Săptămâna Modei, nu e nicio prezentare.
Nkunku: – Ești nebun! Păi eu n-am nimic, e doar părul meu împletit. Am niște codițe. Vrei să-mi spui că sunt ilegale?
Guillaume: – Apoi, atunci când vreți să discutați cu arbitrul trebuie să ridicați mâna.
Draxler: – Cum adică? Să ridicăm mâna ca la școală?
Guillaume: – Mai departe! Atunci când primiți o pasă în propria jumătate și vă deplasați înainte, nu mai puteți pasa decât înainte.
Rabiot:  – Nu înțeleg…Deja acum schimbi regulile jocului
Guillaume: – Da, păi facem partidele mai dinamice.
Rabiot: – Un meci de fotbal e foarte intens, are 90 de minute. Sunt momente în care trebuie să mai calmezi jocul, nu poți să alergi tot timpul înainte. Nu înțeleg deloc treaba asta.
Guillaume: – La fel, ca meciul să fie mai dinamic, nu aveți voie să sărbătoriți un gol mai mult de 10 secunde.
Draxler: – 10 secunde nu reprezintă nimic…
Guillaume: – Am văzut că sunt fotbaliști care atunci când marchează merg la suporteri, mai stau de vorbă cu ei, îi întreabă ce mai fac. Păi ce facem aici?
Dani Alves: – Păi si ce trebuie să facem? După ce marcăm să mergem direct la mijlocul terenului? Nu se poate așa ceva! E cel mai frumos moment din fotbal…

Când fotbaliștii deveniseră deja foarte iritați, neamțul  Julian Draxler a observat camerele și a realizat că totul nu este decât o farsă. PSG are maxim de puncte în campionat după 13 etape și joacă următoarea partidă pe teren propriu cu Toulouse, pe 24 noiembrie.

  • 13 victorii în 13 partide are PSG în Ligue 1, în acest sezon