Croaţia, a doua finalistă de la Campionatul Mondial 2018

Tibi Demeter   
in CM 2018
12/07/2018, 00:03
Croaţia, a doua finalistă de la Campionatul Mondial 2018 GALERIE FOTO
Croaţia pentru prima dată în finală la un CM

Croaţia a învins Anglia, 2-1, după prelungiri, şi va juca în finala Campionatului Mondial cu reprezentativa Franţei, cea care a trecut de Belgia în penultimul act. Trupa pregătită de Zlatko Dalic este la prima finală din istoria ţării, iar fanii au început sărbătoarea pe străzile din Zagreb.

Formaţia de la Zagreb a ajuns în 1998 în semifinale la Campionatul Mondial din Franţa, dar nu a reuşit niciodată să atingă ultimul act al competiţiei. Croaţii fost conduşi cu 1-0 de Anglia, dar au revenit şi au ieşit învingători la finalul celor 120 de minute.

Croaţia – Franţa, reeditarea semifinalei din 1998

Francezii au învins în  urmă cu 20 de ani reprezentativa Croaţiei în semifinalele Campionatului Mondial din 1998, într-o partidă în care Davor Suker a deschis scorul în minutul 46, dar cele două goluri ale lui Lilliam Thuram au oprit visul croaţilor.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×