Fotbal international

Croaţia – Anglia 0-0. Rezultat perfect pentru Spania. Toate rezultatele zilei în Liga Națiunilor

12.10.2018 | 18:45
Croatia  Anglia 00 Rezultat perfect pentru Spania Toate rezultatele zilei in Liga Natiunilor

Croația și Anglia au remizat alb în derby-ul zilei în UEFA Nations League. Cea mai importantă fază a meciului s-a petrecut în minutul 75, când Harry Kane a avut un gol anulatVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Meciul nici că se putea încheia cu un rezultat mai rău pentru ambele echipe. După două etape, Croația și Anglia au câte un punct, în timp ce Spania, liderul grupei lor, are șase puncte și toate șansele să termine pe primul loc.

Min. 75 / Harry Kane a marcat, dar golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid.


UPDATE, ora 21:45. START DE MECI la Rijeka! 

UPDATE, ora 20:30 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Croaţia – Anglia.

Croaţia: Livakovic – Jedvaj, Lovren, Vida, Pivaric – Kovacic, Rakitic – Kramaric, Modric, Perisic – Rebic

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Sterling, Henderson, Dier, Barkley, Chilwell – Rashford, Kane


Rezultate Liga Națiunilor 12 octombrie

  • Belgia – Elveția 2-1 (Lukaku 58, 84 / Gavranovic 76) VIDEO AICI
  • Austria – Irlanda de Nord 1-0 (Arnautovic 71)
  • Estonia – Finlanda 0-1 (Pukki 90+1)
  • Grecia – Ungaria 1-0 (Mitroglou 65)
  • Belarus – Luxemburg 1-0 (Saroka 43)
  • Moldova – San Marino 2-0 (Ginsari 31, 67)

Croaţia – Anglia LIVE STREAM, în grupa 4 din Liga Natiunilor 2018

Selecţionata pregătită de Gareth Southgate nu poate uita cum a fost eliminată de Croaţia în semifinalele Campionatului Mondial din Rusia. Anglia a ratat calificarea în finală după ce Croaţia s-a impus, scor 2-1, după prelungiri. Chiar dacă englezii au obţinut cea mai bună performanţă la un turneu final după o pauză de 28 de ani, dezamăgirea că nu au jucat finala de la Moscova a fost uriaşă.

Croaţia a început cu stângul în noua competiţie europeană, după ce selecţionata pregătită de Zlatko Dalic a fost umilită de Spania, scor 0-6. Vicecampioana mondială nu s-a regăsit în primul meci oficial după turneul final din Rusia, însă croaţii speră că vor da lovitura cu Anglia.

Croaţia – Anglia LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Croaţia – Anglia nu este televizat în România, însă meciul va putea fi urmărit, începând cu ora 21:45, în format live video pe FANATIK.RO. Englezii ocupă locul doi în clasamentul Grupei 4 după ce au fost învinşi de Spania, scor 1-2, în prima etapă din Liga Naţiunilor. Partida Croaţia – Anglia se va disputa pe stadionul “Rujevica” din Rijeka, însă fanii vicecampioanei mondiale nu îi vor susţine pe favoriţi, meciul urmând să se dispute fără spectatori. UEFA a obligat naţionala Croaţiei să joace două meciuri cu porţile închise după ce la o partidă din preliminariile EURO 2016 a fost pictată o zvastică pe teren.

Croaţia – Anglia LIVE în Nations League, cote la pariuri

Rezultat final

Croaţia –  cotă 2.65

Egal – cotă 3.10

Anglia – cotă 2.95

Total goluri

peste 2,5 goluri – 2.30

sub 2,5 goluri – 1.60

Înscriu ambele echipe

Da (GG) – cotă 1.95

Nu (NG) – cotă 1.80

Croaţia - Anglia se joacă sâmbătă în Liga Naţiunilor. Cele două s-au întâlnit în semifinalele Campionatului Mondial din Rusia
Croaţia – Anglia se joacă sâmbătă în Liga Naţiunilor. Cele două s-au întâlnit în semifinalele Campionatului Mondial din Rusia