Fotbal international

Croaţia – Canada 4-1, în Grupa F la Campionatul Mondial 2022. Croația îi copiază pe francezi și câștigă cu 4-1 după ce a fost condusă. Video

Toate informaţiile despre Croaţia - Canada din Grupa F a turneului final CM 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
27.11.2022 | 16:55
Croatia  Canada 41 in Grupa F la Campionatul Mondial 2022 Croatia ii copiaza pe francezi si castiga cu 41 dupa ce a fost condusa Video
Kramaric restabilește egalitatea din pasa lui Perisic. Foto: FIFA.com
ADVERTISEMENT
27-11-2022
17:06

Croația - Canada 4-1 (Kramaric 37, 70, Livaja 44, Majer 90+4 / A. Davies 2)

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.90+4: GOOOL Croația. Greșeală imensă în defensiva canadiană, Orsic și Majer scapă fără oponenți spre poarta adversă, iar cel din urmă îndeplinește o simplă formalitate.

Min.78: Borjan salvează în fața lui Perisic, iar mai apoi, cu piciorul, și la șutul din 10 metri al lui Brozovic.

Min.70: GOOOL Croația. Andrej Kramaric primește o pasă excelentă a lui Ivan Perisic și reușește dubla.

Min.56: Livakovic scoate de sub transfersală un șut cu efect al lui Jonathan David.

Min.54: Kramaric este găsit excelent, singur, la 12-13 metri de poartă, șutează către colțul lung, dar Borjan scoate excelent.

Min.49: Osorio, intrat după pauză în locul lui Larin, șutează de la 18 metri, puțin pe lângă vinclu.

Min.46: Start pentru repriza secundă.

27-11-2022
16:01

Canada a deschis scorul, cu prima reușită a sa la Mondiale, dar Croația intră în avantaj la cabine

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

Min.45+5: Final de primă repriză.

Min.44: GOOOL Croația. Acțiune personală a lui Juranovic, care sprintează pe un culoar, pasează perfect la Livaja, iar acesta înscrie de la marginea careului.

Min.37: GOOOL Croația. Perisic pasează excelent, iar Kramaric, scăpat în banda stângă, șutează în colțul lung, restabilind egalitatea. Este al cincilea gol al lui Kramaric la națională, în 2022. Cel mai bun an din cariera sa la reprezentativă, după ce în 2018 izbutise patru reușite.

Min.35: Modric îl găsește, cu o pasă ”printre”, pe Livaja, acesta șutează, dar Borjan respinge excelent, în corner.

Min.26: Același Livaja trimite balonul în poartă, însă plecase din poziție de ofsaid.

Min.22: Marko Livaja primește o pasă pe culoar, dar deși se ”întinde” nu reușește decât să împingă ușor mingea în mâinile lui  Milan Borjan.

Min.20: Croația, fără șut către poartă, în primele 20 de minute.

Min.2: GOOOL Canada. Alphonso Davies este găsit perfect de o centrare a lui Buchanan, și reia imparabil cu capul. Este cel mai rapid gol la actuala ediție a Cupei Mondiale.

Min.1: Start meci.

27-11-2022
14:54

Echipele de start la Croaţia - Canada

Croaţia: Livakovic (Dinamo Zagreb) – Juranovic (Celtic), Lovren (Zenit), Gvardiol (RB Leipzig), Sosa (VfB Stuttgart) – Modric (Real Madrid), Brozovic (Inter), Kovacic (Chelsea) – Livaja (Hajduk Split), Kramaric (Hoffenheim), Perisic (Tottenham). Rezerve: Grbic, Ivusic – Stanisic, Barisic, Erlic, Sutalo, Majer, Pasalic, Sucic, Jakic, Petkovic, Budimir, Orsic. Selecţioner: Zlatko Dalic

Canada: Borjan (Steaua Roşie Belgrad) – Johnston (CF Montreal), Vitoria (Chaves), Miller (CF Montreal) – Laryea (Nottingham Forrest), Hutchinson (Beşiktaş), Eustaquio (FC Porto), Davies (Bayern Munchen) – Buchanan (Club Brugge), David (Lille), Larin (Club Brugge). Rezerve: St. Clair, Pantemis – Adekugbe, Hoilett, Cornelius, Waterman, Piette, Fraser, Kaye, Kone, Wotherspoon, Cavallini, Ugbo, Millar. Selecţioner: John Herdman

Meciul Croaţia – Canada are loc duminică, 27 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în etapa 2 din Grupa F la Campionatul Mondial din Qatar. Croaţia, vicecampioană în 2018, a debutat modest, 0-0 cu Maroc şi acum este obligată să câştige, pentru a putea rămâne în cursa pentru calificarea în optimi. Canada a făcut un meci excelent cu Belgia, dar a ratat la 0-0 un penalty şi a pierdut în faţa Belgiei cu scorul de 1-0.

Croaţia – Canada, al doilea meci din etapa a 2-a din Grupa F la Campionatul Mondial 2022

Croaţia era considerată alături de Belgia mare favorită la calificare din Grupa F, dar egalul nescontat din primul meci încurcă mult lucrurile. Trebuie victorie cu Canada, pentru că apoi urmează duelul cu Belgia. Canada a jucat frumos cu Belgia, dar ineficient, însă a arătat că poate evolua de la egal cu echipele bune din Europa.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Croaţia şi Canada

Întâlnirea Croaţia – Canada se dispută duminică, 27 noiembrie, pe stadionul “Al Khalifa International” din Doha, de la ora 18:00. Este stadionul naţional din capitala Qatarului, cu o capacitate de 45.000 de locuri şi este inclus în cadrul marelui complex Doha Sports City, care mai cuprinde un centru acvatic ultramodern şi unul ecvestru.

Pe acest stadion au avut loc deja trei meciuri. În primul s-a consemnat recordul de goluri marcate până acum, Anglia – Iran 6-2. În al doilea am consemnat una dintre marile surprize, Germania – Japonia 1-2, iar ultimul a însemnat un alt rezultat mai puţin scontat, Olanda – Ecuador 0-0.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Croaţia – Canada se joacă duminică, 27 noiembrie, de la ora 18:00, şi va putea fi urmărită în direct şi în exclusivitate pe micile ecrane pe postul naţional TVR 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Căldura din ce în ce mai mare care a pus stăpânire pe Qatar de două zile, maximele sărind acum la 32-33 de grade, nu reprezintă nici un fel de impediment decât pentru cei care se plimbă ziua prin oraş. Pentru că spectatorii care vin la meciuri şi mai ales actorii de pe gazon nu au nici o problemă, fiind maxim 20 de grade pe stadioane, capitol la care gazdele stau foarte bine.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Croaţia – Canada, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Croaţia – Canada nu este un meci uşor de pariat, pentru că nord-americanii au arătat că nu au venit în Qatar să facă turism. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Croaţia şi Canada.

Fără absenţe pentru Croaţia şi Canada

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a fost foarte deranjat de jocul foarte lipsit de vivacitate al elevilor săi în meciul cu Maroc. Croaţia a jucat foarte lent, cu acţiuni previzibile, iar liderul echipei, Luka Modric, unul dintre cei patru supravieţuitori ai echipei care juca acum patru ani finala CM cu Franţa, nu a reuşit nici el să aibă o contribuţie deosebită. Acum cuvântul de ordine este victoria, mai ales că nu există nici un absent în lot.

ADVERTISEMENT

Nici John Herdman, selecţionerul Canadei, nu are vreun jucător suspendat sau accidentat. El nu poate înţelege nici acum cum de a fost posibil ca echipa sa să aibă nu mai puţin de 22 de şuturi la poarta Belgiei şi totuşi să nu scoată nici măcar un punct. A fost cel care a cerut echipei ca nici un jucător să nu îi reproşeze în vreun fel ratarea acelui penalty la scorul de 0-0 lui Alphonso Davies.

Uruguayanul Matonte Cabrera la primul meci arbitrat la acest Mondial

Andreas Matias Matonte Cabrera, în vârstă de 34 de ani, este cel care va arbitra partida Croaţia – Canada. Este primul lui meci la acest turneu final şi totodată primul meci din carieră la un Campionat Mondial. A condus doar meciuri din preliminariile zonei sud-americane ale competiţiei din Qatar.

Canada are o singură prezenţă la un turneu final de CM, în 1986, şi acolo a fost carne de tun, pierzând toate cele trei meciuri fără a marca vreun gol. Acum seria de eşecuri s-a mărit la patru şi tot fără gol marcat, deşi a avut şi penalty, Se speră ca această a doua experienţă la un campionat mondial să nu se încheie la fel, fără victorie şi fără gol.

Cote la pariuri

Este un meci mult mai echilibrat decât s-ar fi crezut în ofertele caselor de pariuri. Croaţia este favorită la victorie, dar la o cotă superofertantă, 2,30, în timp ce adversara a primit cota de 3,30 pentru prima victorie din istorie la un campionat mondial. Şansă dublă 1X are 1,36, gol marcat Croaţia 1,30. Şansă dublă X2 are cotă 1,65, iar gol înscris de canadieni 1,50.

Nu există nici un meci direct între cele două echipe naţionale. Cu o medalie de bronz în 1998 şi alta de argint în 2018, Croaţia ar părea că este echipa în control clar în acest meci, dar nu este chiar aşa pentru că actuala generaţie a Canadei are jucători tineri, foarte interesanţi, care sunt capabili de rezultate bune.


  • 2,05 este cota Superbet pentru “X la pauză” în Croaţia – Canada VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT