Video. Croaţia – Grecia, baraj CM 2018 Croaţii sunt ca şi calificaţi

Tibi Demeter   
în Fotbal international
09/11/2017, 18:35
Video. Croaţia – Grecia, baraj CM 2018 Croaţii sunt ca şi calificaţi

Update: ora 23:40 Croaţia a reuşit o victorie fără drept de apel in faţa grecllor, cu scorul de 4-1 şi se poate considera deja prezentă la turneul final din Rusia. Numai în primele 33 de minute se marcaseră deja patru goluri. Vezi video mai jos


Update: ora 21:45. Croaţia – Grecia se anunţă un meci foarte încins din toate punctele de vedere, inclusiv cel al rivalităţii istorice dintre suporteri. Vezi aici culisele duşmăniei dintre cele două tabere.


Vârful formaţiei italiene are probleme musculare iar prezenţa lui în manşa tur a barajului este pusă sub semnul întrebării, în timp ce Milan Badelj, mijlocaşul celor de la Fiorentina, este şi el indisponibil din cauza problemelor medicale. Croaţii au câştigat până acum toate cele patru meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial sau European şi au participa la nouă din cele 11 turnee finale din momentul în care şi-au câştigat independeţa.

Grecia, formaţia care a încheiat pe locul secund Grupa H, în spatele Belgiei, speră că până la ora partidei să îi refacă pe capitanul Vasilis Torosidis şi pe Sokratis Papastathopoulos, cel care a ieşit accidentat în partida dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen din weekend, în urma unui contact cu Kingsley Coman. Kostas Manolas, al doilea fundaş central al echipei, este suspendat pentru această partidă din cauza încălcării fair play-ului.

Croaţia – Grecia LIVE STREAM Baraj CM 2018. Perisic se teme de un joc defensiv al oaspeţilor

Croaţia – Grecia LIVE STREAM Baraj CM 2018.“Grecii se vor apăra cu siguranţă şi vor încerca să nu primească gol, dar avem destui jucători valoroşi în ofensivă pentru a găsi calea spre gol aici în Zagreb”, a declarat mijlocaşul Ivan Perisic înaintea duelului din această seară. Croaţia ar bifa a cincea Cupă Mondială din istorie în cazul unei calificări la turneul final din Rusia.

Croaţia – Grecia LIVE STREAM Baraj CM 2018. Grecia a pierdut un singur joc oficial în ultimele 13 partide disputate înaintea partidei de la Zagreb. Formaţia elenă a încasat doar şase goluri în meciurile disputate în Grupa H din cadrul preliminariilor, însă absenţele din linia defensivă a echipei ar putea afecta echipa condusă de neamţul Michael Skibbe.

Închide ×