Sport

Croaţia – Scoţia 3-1. Vicecampioana mondială a evitat ruşinea şi merge în optimi. Cum arată clasamentul Grupei D

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele despre partida Croaţia - Scoţia, din cadrul grupei D la EURO 2020.
22.06.2021 | 20:16
Croatia  Scotia 31 Vicecampioana mondiala a evitat rusinea si merge in optimi Cum arata clasamentul Grupei D
ADVERTISEMENT
22-06-2021
18:59

Croaţia a învins Scoţia şi se califică în optimi

Croaţia – Scoţia 3-1 s-a jucat în etapa a 3-a din Grupa D de la EURO 2020. Vicecampioana mondială a obţinut calificarea în optimi, de pe locul 2, graţie golurilor marcate de Vlasic (17), Modric (62) şi Perisic (77). Pentru scoţieni a înscris McGregor (77), iar selecţionata lui Steve Clarke este eliminată. În optimi mai merg Anglia şi Cehia.

Min. 77 / GOOOL Croaţia! Perisic înscrie cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Modric

Min. 62 / GOOOL Croaţia! Modric marchează cu un şut cu exteriorul din marginea careului

Min. 49 / Scăpat singur cu portarul, Gvardiol nu a reuşit să-l învingă pe Marshall

Min. 42 / GOOOL Scoţia! McGregor egalează cu un şut din marginea careului, după o bâlbâială în apărarea Croaţiei.

Min. 23 / Dublă ocazie pentru Scoţia. După ce mingea s-a plimbat prin faţa porţii lui Livakovic, McGinn a şutat în forţă, însă balonul a fost reţinut de portarul croaţilor.

Min. 21 / Croaţii pun o presiune fantastică pe scoţieni, iar Modric a prins un şut de la peste 30 de metri care a trecut puţin peste poartă.

Min. 17 / GOOOL Croaţia! Vlasic deschide scorul cu un şut din mijlocul careului, după o gafă a defensivei scoţienilor.

Min. 9 / Adams a şutat de la distanţă, dar mingea a trecut pe lângă poarta croaţilor.

Min. 1 / A început meciul Croaţia – Scoţia

22-06-2021
17:55

Echipele de start pentru Croaţia - Scoţia

Croaţia: Livakovic (Dinamo Zagreb) – Juranovic (Legia Varşovia), Vida (Beştikaş), Lovren (Zenit), Gvardiol (Dinamo Zagreb) – Kovacic (Chelsea), Brozovic (Inter) – Vlasic (ŢSKA Moscova), Modric (Real Madrid), Perisic (Inter) – Petkovic (Dinamo Zagreb); Rezerve: Kalinic, Sluga – Vrsaljko, Barisic, Caleta-Car, Brekalo, Kramaric, Budimir, Pasalic, Rebic, Badelj, Ivanusec; Selecţioner: Zlatko Dalic

Scoţia: Marshall (Derby County) – Hanley (Norwich), McTominay (Manchester United), Tierney (Arsenal) – O’Donnell (Motherwell), McGregor (Celtic), Armstrong (Southampton), McGinn (Aston Villa), Robertson (Liverpool) – Dykes (QPR), Adams (Southampton); Rezerve: Gordon, McLaughlin – Christie, Fleck, Gallagher, Cooper, Turnbull, Nisbet, Fraser, Patterson, Forrest, McKenna; Selecţioner: Steve Clarke

Meciul Croaţia – Scoţia are loc marţi, 22 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul Grupei D a turneului final de la EURO 2020. Este partida în care ambele reprezentative au şanse la calificare de pe locul 3 în caz de victorie.

Unde se joacă partida Croaţia – Scoţia

Confruntarea Croaţia – Scoţia se dispută marţi, 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul “Hampden Park” din Glasgow, adică pe terenul scoţienilor, fiind una dintre cele două locaţii ale Grupei D alături de Londra. Ambele naţionale au câte un punct după primele două etape.

ADVERTISEMENT

O victorie ar însemna însă patru puncte şi în proporţie de 99% prezenţa în optimi, pentru că acumulând patru puncte treci peste Ucraina şi respectiv Finlanda, care au terminat cu 3 puncte în Grupele C, respectiv B .

Cine transmite partida Croaţia – Scoţia

Partida Croaţia – Scoţiase joacă marţi, 22 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul “Hampden Park” din Glasgow, în etapa a 3-a a Grupei D, şi va fi transmisă pe micile ecrane de postul PRO X. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Glasgow este rece, dar deşi se va înnora spre seară nu sunt perspective de a ploua. La ora partidei este aşteptată o temperatură de cel mult 11 grade. Meciul va fi condus de arbitrul argentinian Fernando Rapallini, şi el la doua apariţie la acest EURO, unde a primit invitaţie din partea UEFA.

Ce jucători importanţi lipsesc din meciul Croaţia – Scoţia

Selecţionerul croat Zlatko Dalic poate răsufla uşurat în privinţa stării de sănătate a lotului pe care îl are la dispoziţie. Nu are nici o indisponibilitate şi îşi poate face astfel formula de start cum crede mai bine.

ADVERTISEMENT

Nici omologul său scoţian, Gregor Townsend, nu se poate plânge de multe probleme. Dar este, firesc, îngrijorat după ce mijlocaşul Billy Gilmour, 20 de ani, de la Chelsea, care a jucat 75 de minute cu Anglia, a fost depistat pozitiv la testul antiCOVID.

Cine bate e sigur de optimi, egalul le elimină pe amândouă

Socoteala este foarte simplă la acest meci. Ambele selecţionate pornesc cu aceeaşi şansă. Victoria este sinonimă cu urcarea în optimi. Cu patru puncte nu există nici cea mai mică teamă că locul 3 pe care s-ar situa nu ar duce mai departe.

ADVERTISEMENT

Cum însă e clar că va fi un meci de care pe care, în care se va pândi eroarea adversarului, există şi probabilitatea ca partida să se încheie fără învingător. Remiza e sinucidere pentru ambele tabere, pentru că vor pleca la braţ de la EURO 2020.

Cote la pariuri pentru jocul Croaţia – Scoţia

Este o partidă destul de echilibrată dar bookmakerii se îndreaptă totuşi mai mult spre naţionala Croaţiei, vicecampioana mondială din 2018 din Rusia. Aceasta a primit o cotă de 2,30 la victorie faţă de 3,00 cât au scoţienii. Şi şansa dublă 1X e bună, cotă de 1,35.

Aceasta este viziunea celor de la casele de pariuri, pentru că dacă urmărim istoricul celor cinci meciuri directe lucrurile stau invers în mod hotărât. Pentru că naţionala croată nu a bătut niciodată Scoţia! Sunt trei meciuri egale, iar în preliminariile CM 2014 avem dublu succes scoţian: 2-0 acasă şi 1-0 afară.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croaţia – Scoţia: 1,45 este cota pentru „Total goluri 1-3”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croaţia – Scoţia: 1,83 este cota pentru „Pauză sau Final X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT