Fotbal international

Croația se laudă cu cea mai „fierbinte” fană de la Mondiale

Croata Ivana Knoll a făcut senzație în Qatar la Campionatul Mondial, unde a fost prezentă la meciul cu Maroc. Modelul le-a purtat noroc favoriților săi și la Mondialul din Rusia.
27.11.2022 | 07:48
Ivana Knoll susține Croația la al treilea Campionat Mondial. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ivana Knoll este deja recunoscută pentru costumațiile sale în culorile echipei naționale a Croației, iar bomba sexy este prezentă la Doha pentru a-i susține pe jucătorii lui Zlatko Dalic.

Ivana Knoll i-a înnebunit pe fanii de la Campionatul Mondial din Qatar

Super modelul croat a fost luat cu asalt încă de când a ajuns în Qatar, fanii Braziliei fiind fermecați de frumusețea ei răvășitoare. Ivana este deja la treilea Campionat Mondial la care susține Croația din tribune. Ea a fost prezentă la Cupa Mondială din Brazilia (2014), dar și la Mondialul din Rusia (2018), când le-a purtat noroc croaților ajunși până în finala cu Franța.

ADVERTISEMENT

Ivana Knoll a făcut senzație și la Campionatul European, unde a fost primită ca un adevărat sex simbol: „Cum a început totul FIFA World Cup: Brazilia 2014. Rusia 2018 și acum Qatar. 12.04.2014 – Brazilia – Croația, meciul de deschidere. 15.07.2018 – Franța – Croația, finala”, a scris croata la plecarea spre Doha.

Prezența ei a fost simțită imediat în Qatar, iar televiziunea și suporterii din Brazilia au asaltat-o pentru poze și interviuri. Ivana nu i-a purtat noroc Croației de această dată, care a reușit doar un 0-0 cu Marocul.

ADVERTISEMENT
Ivana Knoll, asaltată de jurnaliștii și suporterii din Brazilia la Mondialul din Qatar
Ivana Knoll, asaltată de jurnaliștii și suporterii din Brazilia la meciul cu Serbia.

Ivana Knoll a defilat în Doha în costum de baie și a creat un mare scandal

Ivana Knoll nu a ținut cont de recomandările și cutumele din Qatar și a defilat prin Doha în costum de baie și cu o echipă de filmare din Germania după ea. Video-ul a devenit viral pe internet, însă autoritățile au fost scandalizate de imaginile „desfrânării”. Croata ar trebui să aibă „umerii acoperiți și genunchii” conform tradiției locale. Ivana și-a adaptat vestimentația astfel încât să aibă totuși capul acoperit. Un fan chiar a reacționat dur: „Alo, poliția din Qatar”. „Mascota” Croației ar putea ajunge la închisoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana a avut un discurs acid încă de când a ajuns în Qatar și consideră că turneul final este un eșec răsunător: „Este un dezastru! Îmi pare rău pentru toți oamenii care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza faptului că e cea mai prostă organizare din istorie. 

ADVERTISEMENT

Apropiații mei nu au primit cardul Hayya nici după 20 de zile, chiar dacă au bilete la toate meciurile, inclusiv finală. E foarte clar de ce atât de mulți oameni nu vor să participe la circul ăsta!”.

Cu câteva zile înainte de a pleca în Qatar, fotomodelul a postat o poză în costum de baie și bikini și cu descrierea: „Iată cum mă voi îmbrăca în Qatar”. Un fan i-a spus că ar putea să facă închisoare pentru o astfel de „ofensă”. Și Ivana Knoll s-a ținut de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Ivana Knoll, îndrăgostită de fotbal. E considerată cea mai frumoasă fană din Croația

Ivana Knoll s-a născut în Germania, iar tatăl său o ducea la meciuri încă de pe vremea când era doar un copil. Atunci s-a îndrăgostit de fotbal.

În Croația, fotomodelul e considerată „cea mai sexy fană” și nu ratează niciun meci al țării sale, fiind prezentă și la Copenhaga pentru a susține Croația la meciul din Liga Națiunilor.

Ivana are chiar o colecție de costume de baie în culorule alb-roșu ale Croației și va fi cu siguranță prezentă și la meciurile împotriva Canadei și Belgiei. Suportera fanatică a Croației primește zeci de mii de aprecieri la fiecare postare și are aproape 600.000 de urmăritori.

Ivana Knoll, prezentă peste tot pe glob la meciuri de fotbal și nu numai

Ivana Knoll a fost pe stadion la cele mai importante derby-uri din campionatul Croației și ale echipei naționale, dar nu numai. Bomba-sexy a apărut pe stadion Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, la meciul cu Atletico Madrid, în Costa Rica, la partida din preliminariile Cupei Mondiale împotriva Canadei sau la partide din UEFA Champions League.

Ba, mai mult, ea a fost prezentă și în SUA la Super Bowl 2022, unde i-a susținut pe Los Angeles Rams. Ivanei îi place și baschetul și a mers la meciurile celor de la Miami Heat și Los Angeles Clippers, dar și la Grand Prix-ul de Formula 1 din Florida.


  • Cota GET’S BET pentru Croația: 2,16 este cota pentru „1 solist” la Croația – Canada. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: