Fotbal international

Croația – Spania 3-2 în Liga Naţiunilor. Vicecampioana mondială, gol în ultima secundă! Ibericii pot rata play-off-ul

15.11.2018 | 23:23
Croatia  Spania 32 in Liga Natiunilor Vicecampioana mondiala gol in ultima secunda Ibericii pot rata playofful

Croația – Spania 3-2 s-a jucat în grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor. Ibericii şi-au complicat soarta după ce au pierdut meciul de la Zagreb. Selecţionata pregătită de Luis Enrique ar putea rata play-off-ul dacă Anglia sau Croaţia vor câştiga meciul direct. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+3 / GOOOOOOL Croaţia! Jevaj reuşeste dubla după o greşeală a lui David de Gea!  VEZI GOLURILE AICI.

Min. 77 / GOOOOOOL Spania! Sergio Ramos a marcat din penalty!  VEZI GOLURILE AICI.

Min. 69 / GOOOOOL Croaţia! Jedvaj o readuce pe vicecampioana mondială în avantaj după ce ambele echipe au ratat două ocazii imense!  VEZI GOLURILE AICI.

Min. 56 / GOOOOOL Spania! Ceballos a egalat cu un şut din interiorul careului!  VEZI GOLURILE AICI.

Min. 54 / GOOOOOOL Croaţia! Kramaric a deschis scorul!  VEZI GOLURILE AICI.

START DE MECI

UPDATE, ora 21:20. Echipele de start în Croaţia – Spania: 


Croația, care în vară producea o mare surpriză, ajungând pentru prima dată în istoria sa în finala unui turneu final mondial, se află într-o postură dificilă în Liga Națiunilor. A fost umilită de Spania în tur, scor 0-6, iar apoi a remizat alb cu naționala Angliei pe teren propriu. Orice alt rezultat în afara victoriei îi scoate pe croați din cursa pentru primul loc.

Croația – Spania LIVE STREAM în Grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor

Spania conduce grupa cu 6 puncte, însă nu e sigură de primul loc deocamdată, mai ales că acesta va fi ultimul său meci. Dacă va pierde duelul împotriva Croației, atunci, în ultima rundă, duelul Anglia – Croația va decide câștigătoarea grupei atât timp cât una dintre echipe va câștiga.

Ibericii pot rata primul loc chiar și în cazul unui punct obținut în Croația, dacă Anglia se va impune apoi în ultima rundă. Englezii stau mai bine la meciurile directe, pierzând cu 1-2 pe Wembley, dar apoi impunându-se cu 3-2 în Spania. În schimb, în cazul unui succes, Spania va obține matematic primul loc în grupă indiferent de rezultatul ultimul meci.

Croația – Spania LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Croația va alinia cel mai bun 11 posibil la acestj joc, cel cu care a reușit să ajungă până în finala Campionatului Mondial, pierdută cu 2-4 împotriva Franței. Spania, care a avut un nou turneu final dezamăgitor, încă se află în căutarea celei mai bune formule de joc.

Luis Enrique a operat câteva modificări de lot pentru următoarele două jocuri, cel de joi împotriva Croației și amicalul din weekend cu Bosnia lui Dzeko. Astfel, l-a readus în lot pe Jordi Alba, „uitat” la precedentele jocuri.

Hermoso va face cuplu de fundași centrali cu Sergio Ramos. Jucătorul în vârstă de 23 de ani de la Espanyol se află la prima lui selecție în lotul Furiei Roja. În rest, în echipă se vor regăsi jucători obișnuiți cu cunvocările. Luis Enrique va utiliza în atac trei jucători: pe Suso, Aspas și Asensio.

Croația – Spania. Echipe probabile

Croația (4-2-3-1): Kalinic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Jedvaj; Rakitic, Brozovic; Kramaric, Modric, Perisic; Rebic

Spania (4-3-3): de Gea; Roberto, Ramos, Hermoso, Alba; Saul, Busquets, Isco; Suso, Aspas, Asensio