Sport

Croația – Spania 3-5. „Furia Roja” câștigă în prelungiri cel mai nebun meci de la Euro 2020 și se califică în sferturi

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele despre partida Croaţia - Spania, din optimile de finală de la EURO 2020.
28.06.2021 | 21:34
Croatia  Spania 35 Furia Roja castiga in prelungiri cel mai nebun meci de la Euro 2020 si se califica in sferturi
ADVERTISEMENT
28-06-2021
15:56

Croația - Spania 3-5 în optimile Euro 2020

  • Croația – Spania 3-5 (Simon 21-a.g., Orsic 85, Palasic 90+3 / Sarabia 38, Azpilicueta 57, F. Torres 78, Morata 100, Oyarzabal 103)

FINAL DE MECI! Spania câștigă în prelungiri, scor 5-3, și se califică după nouă ani în sferturile Campionatului European, acolo unde va înfrunta învingătoarea meciului Franța – Elveția.

Min. 103 – GOOOL Spania!!! Oyarzabal își trece și el numele pe lista marcatorilor!

Min. 100 – GOOOL Spania!!! Alvaro Morata, cel mai contestat fotbalist spaniol, îi răsplătește încrederea lui Luis Enrique!

Min. 96 – O nouă șansă de gol pentru vicecampioana mondială! Unai Simon îl blochează cu o super intervenție pe Kramaric!

Min. 92 – Prima ocazie din extra-time îi aparține Croației! Orsic șutează frumos din afara careului, dar mingea se duce peste poarta lui Simon.

Cakir fluieră finalul celor 90 de minute! Super duelul de pe Parken continuă în prelungiri!

Min. 90+3 – GOOOL Croația!!! Rezerva Palasic înscrie pentru 3-3 și trimite meciul în prelungiri! Assist de la același Orsic!

Min. 85 – GOOOL Croația!!! Vicecampioana mondială reduce din handicap după o fază nebună în careul lui Unai Simon! Orsic trimite mingea în poartă, iar arbitrul Cakir validează reușita după ce e atenționat de Goal-line technology.

Min. 78 – GOOOL Spania!!! Ferran Torres îl învinge și el pe Livakovic!

Min. 67 – Ocazie mare de egalare pentru croați! Unai Simon își spală din păcate și apără mingea lui Gvadriol.

Min. 57 – GOOOL Spania!!! Azpilicueta înscrie pentru prima dată la naționala Spaniei! Pasa a venit de la Ferran Torres!

Min. 38 – GOOOL Spania!!! Ibericii restabilesc egalitatea după o bâlbâială în careul vicecampioanei mondiale. Sarabia a reușit să marcheze!

Min. 21 – GOOOL Croația!!! Autogol antologic al lui Unai Simon! Portarul Spaniei scapă printre picioare mingea trimisă „acasă” de Pedri.

Min. 19 – O nouă șansă de gol pentru Spania! Morata nu reușește să îl învingă pe Livakovic!

Min. 16 – Paradă a lui Livakovic! Portarul vicecampioanei mondiale scoate cu piciorul mingea trimisă de Koke!

Min. 13 – Prima șansă de gol le aparține ibericilor! Sarabia e cel care ratează!

Min. 1 – A început meciul!

28-06-2021
15:09

Echipele de start pentru Croația - Spania

Croația: Livakovic (Dinamo Zagreb) – Juranovic (Legia Varșovia), Vida (Beșiktaș), Claeta- Car (Marseille), Gvardiol (Dinamo Zagreb) – Modric(c) (Real Madrid), Brozovic (Inter), Kovacic (Chelsea) – Vlasic (ȚSKA Moscova), Petkovic (Dinamo Zagreb), Rebic (AC Milan); Rezerve: Kalinic, Sluga – Badelj, Bradaric, Brekalo, Budimir, Ivanusec, Kramaric, Orsic, Pasalic, Skoric, Vrsaljko; Selecționer: Zlatko Dalic

Spania: Simon (Bilbao) – Azpilicueta (Chelsea), Garcia (Barcelona), Laporte (Manchester City), Gaya (Valencia) – Koke (Bilbao), Busquets(c) (Barcelona), Pedri (Barcelona) – Torres (Manchester City), Morata (Juventus), Sarabia (PSG); Rezerve: de Gea, Sanchez – Alba, Alcantara, Llorente, Llorente, Moreno, Olmo, Oyarzabal, Rodri, Ruiz, Torres; Selecționer: Luis Enrique

Meciul Croația – Spania are loc luni, 28 iunie, cu începere de la ora 19:00, la Copenhaga, în cadrul optimilor de finală ale turneului final de la EURO 2020. Croația a terminat grupa D pe locul secund, cu 4 puncte, Spania aceeași poziție în grupa E, cu cinci puncte.

Unde se joacă meciul Croația – Spania

Confruntarea Croația – Spania se dispută luni, 28 iunie, de la ora 19:00, pe Parken Stadium din Copenhaga în optimile de finală de la EURO 2020. Se anunță o partidă interesantă dar care sigur va fi și foarte aspră ca angajament, știut fiind modul în care luptă croații.

ADVERTISEMENT

Doar 25 la sută din capacitatea arenei din Copenhaga va putea fi umplută de prezența suporterilor celor două reprezentative și numai a celor care prezintă dovada vaccinării complete sau testul negativ valabil pentru 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Croația – Spania

Partida Croația – Spania se joacă luni, 28 iunie, de la ora 19:00, la Copenhaga, în optimile de finală ale EURO 2022 și este televizată în direct pe programul PRO TV. O mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Copenhaga temperatura din termometre arată 23 de grade maxima zilei, cu aproximativ două-trei grade mai puțin la ora jocului. Nu vor fi preciptații, abia de miercuri Danemarca urmând a intra în zona ploilor. Va conduce acest meci turcul Cuneyt Cakir.

Ce jucători importanți lipsesc în întâlnirea Croația – Spania

Vicecampioana mondială se prezintă la acest meci lovită de două absențe extrem de importante. Fundașul central Lovren este suspendat și locul său va evolua Caleta-Car însă cea mai grea pierdere este a lui Ivan Perisic, jucătorul lui Inter fiind depistat cu coronavirus și trimis în izolare.

ADVERTISEMENT

Ibericii nu au aceste probleme, astfel încât Luis Enrique poate alinia formula de start pe care o dorește. A surprins pe multă lume titularizarea între buturi a lui Unai Simon de la Athletic Bilbao, dar pe lângă alegerea tehnică selecționerul a fost obligat să procedeze astfel deoarece David de Gea are ceva probleme medicale.

Luis Enrique indignat de amenințările la adresa lui Morata

Dacă în tabăra croată este liniște și toată lumea e concentrată pentru meci, neeexistând nici un fel de tensiuni interne sau cu suporterii, la spanioli presiunea este uriașă. Acel 5-0 cu Slovacia a ajutat la calificarea în optimi, însă nu a eliminat pe deplin nemulțumirile fanilor.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Luis Enrique a fost deosebit de iritat după ce a văzut că după egalul cu Polonia și după ce ratat un penalty cu Slovacia la scorul de 0-0 vârful Alvaro Morata a devenit ținta unor atacuri ale fanilor iberici, cu amenințări cu moartea la adresa sa și a familiei lui.

Cote la pariuri pentru jocul Croația – Spania

Casele de pariuri acordă cota de 1,60 la victorie naționalei iberice. Furia Roja e văzută drept favorită și la un sfert de finală fantastic cu Franța. Croații au primit cotă de 6,10 la victorie și au 1,80 pentru a reuși minim un gol.

Sunt șapte precedente între cele două reprezentative din 1999 încoace, după ce Croația și-a câștigat independența. Patru victorii are Spania, două Croația și s-a consemnat un egal, 0-0 în 2000 într-un amical. Cele două echipei s-au întâlnit de două ori și la EURO: 2-1 pentru Croația în 2016 și 1-0 pentru Spania în 2012.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croația – Spania: 1,67 este cota pentru „Total Goluri 0-2”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croația – Spania: 1,84 este cota pentru „Pauză sau Final X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT