Fotbal international

Croaţii, fericiţi că au picat cu FCSB sau Rudar în Europa League! “Noroc”

23.07.2018 | 17:26
Croatii fericiti ca au picat cu FCSB sau Rudar in Europa League Noroc

Croaţii, fericiţi că au picat cu FCSB sau Rudar Velenje în Europa League. Hajduk Split sau Slavia Sofia va fi adversara echipei care va câştiga duelul dintre vicecampioana României şi reprezentanta Sloveniei în cupele europene. Cel mai probabil, FCSB şi Hajduk Spilt se vor duela în turul trei prelimiar din Europa League, ambele echipe pornind cu prima şansa în faţa adversarelor din turul doi preliminar.

Presa din Croaţia susţine că Hajduk Split a avut noroc la tragerea la sorţi şi că FCSB nu este adversar pe care să-l nu poată elimina. “Ce noroc pentru Hajduk! Aceasta este cea mai uşoară tragere la sorţi. Mai uşor nu se putea pentru Hajduk. Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum nu este de netrecut. După mult timp, Hajduk are noroc la tragerea la sorţi”, au scris jurnaliştii de la Slobodna Dalmacija.

Croaţii, fericiţi că au picat cu FCSB sau Rudar în Europa League

Croaţii, fericiţi că au picat cu FCSB sau Rudar Velenje în Europa League. Cele două formaţii s-au mai întâlnit o singură dată, în grupele Ligii Campionilor, sezonul 1994-95. La Bucureşti, croaţii au câştigat, scor 0-1, graţie golului marcat de Aljosa Asanovic în minutul 89. În ultima etapă din faza grupelor, când roş-albaştrii erau deja eliminaţi, formaţia antrenată de Dumitru Dumitriu s-a impus, scor 4-1. Meciul Rudar Velenje – FCSB se va disputa joi, de la ora 18:30, în turul doi preliminar din Europa League.

Croaţii, fericiţi că au picat cu FSCBRudar Velenje în Europa League
Croaţii, fericiţi că au picat cu FCSB sauRudar Velenje în Europa League