Croaţii scriu istorie! Prima calificare în finala Cupei Mondiale datorită golului din prelungiri al lui Mandzukic. Foto

Croaţii scriu istorie! Prima calificare în finala Cupei Mondiale datorită golului din prelungiri al lui Mandzukic. Foto GALERIE FOTO
Prima calificare în finala Cupei Mondiale datorită golului din prelungiri a lui Mandzukic

Croaţia s-a calificat în finala Cupei Mondiale pentru prima dată în istorie. Est-europenii au reuşit să învingă Anglia după un meci de infarct, cu răsturnări de scor. După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, iar golul decisiv a fost marcat de Mandzukic în minutul 109.

După gol, Mario Mandzukic şi colegii săi s-au bucurat lângă fotoreporterii de pe stadionul Lujniki, iar entuziasmul est-europenilor după golul lui Mandzukic a fost surprins cu nişte cadre unice. Croaţia va juca finala împotriva Franţei, duminică, de la ora 18:00.

 

Ştirea MOMENTULUI

Jucătorii lui Dinamo, amenințați că nu-și vor mai primi salariile! ”Ei știu doar să aibă cereri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×