Nicio categorie

Croaţii trimit acasă un superatacant! A refuzat să joace cu Nigeria

18.06.2018 | 11:27
Croații trimit un superatacant acasă! Nikola Kalinic a refuzat să intre în meciul cu Nigeria
ADVERTISEMENT

Croaţii trimit acasă un superatacant! Şi nu este vorba de o accidentare. Croaţia a plecat cu dreptul la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, reuşind să învingă cu 2-0 naţionala Nigeriei. Un rezultat care ar fi trebuit să reprezinte un balon de oxigen în tabăra croată şi să ofere o bună perspectivă asupra caificării în etapa următoare după faza pe grupe.

Însă, tocmai în acest context care părea foarte favorabil, a venit decizia extrem de severă a selecţionerului Zlatko Dalic. Încă nu a făcut anunţul oficial, însă presa croată, invocând surse apropiate selecţionerului, susţine că decizia a fost luată şi că Dalic va face acest lucru, pentru că ţine foarte mult ca să nu i se ştirbească autoritatea în vestiar.

ADVERTISEMENT

Croaţii trimit acasă un superatacant! E mereu considerat rezerva lui Mandzukic

Concret, este vorba de atacantul lui AC Milan, Nikola Kalinic. Acesta a fost lăsat pe bancă pentru meciul cu Nigeria, fiind preferat vârful lui Juventus, Mario Mandzukic. Pe parcursul reprizei secunde Dalic l-a informat pe Kalinic că intenţionează să îl trimită pe teren şi să înceapă încălzirea.

Croații trimit un superatacant acasă. L-a deranjat faptul că e mereu rezervă pentru Mandzukic, în imagine
Croații trimit un superatacant acasă. L-a deranjat faptul că e mereu rezervă

Spre surprinderea sa, deşi stafful medical nu îi comunicase că ar exista vreo problemă fizică pentru Kalinic, jucătorul lui Milan a refuzat dezechiparea, motivând existenţa unei uşoare accidentări. Lucru pe care Dalic nu l-a crezut. Kalinic a fost deranjat de faptul că la echipa naţională el este mai mereu o soluţie de avarie şi că Mandzukic are prim-planul. Acum are toate şansele să vadă restul Mondialului la televizor, acasă, Zlatko Dalic fiind decis să îl excludă din lot. Asta eşi următorul meci pentru Croaţia va fi foarte dificil, în compania Argentinei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri