Fotbal intern

Croitoru îl desființează pe arbitrul Coza după Astra – FC Botoșani: „Nu e normal așa ceva! Noi și Dinamo suntem cele mai dezavantajate echipe!”

06.03.2020 | 22:51
Croitoru il desfiinteaza pe arbitrul Coza dupa Astra  FC Botosani Nu e normal asa ceva Noi si Dinamo suntem cele mai dezavantajate echipe
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a învins FC Botoșani cu 1-0 și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj. Giurgiuvenii i-au egalat la puncte pe cei de la Botoșani și le-au produs prima înfrângere în acest an.

Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, dar și jucătorii moldoveni au acuzat în termeni duri arbitrajul centralului Coza.

ADVERTISEMENT

Croitoru e furios pe arbitrul Coza: „La un astfel de meci nu e normal”

Antrenorul celor de la FC Botoșani crede că echipa sa e vânată de arbitraje în acest campionat.

Văd că pe unii interpretează doar arbitrajul, vreau să văd marii antrenori care spun că am fost viciați, ăia care spun că avem arbitraje favorabile. Nu au pierdut băieții meciul ăsta ci altcineva. Se împiedică în piciorul lui Keita, am gol valabil, penalty, ce vreți mai mult de atâta? Dacă și Botoșani a avut arbitraj, noi și Dinamo suntem cele mai dezavantajate din Liga 1. E incredibil! Mergem mai departe.

Mă tem? Nu, e meci de play-off, cu implicare cu o echiă să joace în Europa, dă arbitrii care pot duce astfel de meciuri. Nu consider că au pierdut băieții meciul ci altcineva. Arbitru mi-a spus că e reluare de la jumătatea teren că nu se vede. Ei recunosc că a fost penalty și gol valabil, arbitrul nu.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu vârf improvizat azi, normal că echipa a avut de suferit azi, am avut un punct fix, băieții știau că e acolo, azi s-a schimbat dinamica, Ofosu singur cu portarul… dacă era Marko poate marca. Asta e, mergem mai departe. Mi-aș dori ca de azi în colo cei care se ocupă de arbitraj să fie mai atenți, nu poți să joci cu asemenea arbitraj meci de play-off cu implicații în cupele europene.

Mă deranjează că n-a dat ce e al meu, nu că a dat penalty pentru ei. Dacă a dat, a fost. Eu consider că am avut și penalty și gol valabil. E posibil să fi fost la Chindriș cu Ioniță, dar și noi am avut până atunci”, a declarat Croitoru, extrem de iritat de arbitraj, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Chindriș îl arată și el cu degetul pe Coza

Andrei Chindriș a fost protagonistul unei faze de fotbal american, când l-a placat fără minge în careu pe Ioniță, însă arbitrul a lăsat faza să continue. Chindriș crede că nu se impunea penalty, însă l-a acuzat pe centralul partidei că a scăpat meciul din mână.

„Am dominat, am marcat, am avut gol valabil, am jucat bine. A venit acel penalty, din păcate asta e, trebuie să mergem înainte, vom da totul la următorul meci.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de supărare, dar ne dorim să câștigăm fiecare meci, când dai gol și ți-l anulează, după încă o fază henț în careu nu-l dă, normal că te superi. Dacă ne băteau pe teren fără deciziile astea nu se supăra nimeni. Arbitrul a scăpat 100% meciul din mână.

Am văzut ca un umăr la umăr, am încercat să protejez portarul, dacă era corect să se aplice, să se aplice. Din păcate se iau decizii proaste. Au fost doar reproșuri”, a declarat fotbalistul.

  • 4-1 a fost raportul șuturilor pe poartă în Astra – FC Botoșani
  • 24-10 a fost raportul faulturilor în Astra – FC Botoșani
ADVERTISEMENT
Tags: