News

Cronco, cioara vorbitoare, a dispărut. Stăpânii oferă recompensă de peste 3.000 de euro

Doi tineri din Gorj oferă o recompensă uriașă celui care o va găsi pe Cronco, cioara vorbitoare.
13.08.2021 | 20:49
Cronco cioara vorbitoare a disparut Stapanii ofera recompensa de peste 3000 de euro
Cronco, cioara vorbitoare, a dispărut. Stăpânii oferă recompensă de peste 3.000 de euro. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona și Miți Modoran sunt disperați. Și-au pierdut în urmă cu câteva zile animalul de companie pe care îl cresc de doi ani și jumătate. Cronco este special pentru că a învățat să vorbească.

Cei doi tineri  spun că pasărea nu poate zbura foarte sus pentru că are probleme la o aripă. Aceștia oferă peste 3.000 de euro celui care o va găsi pe Cronco.

ADVERTISEMENT

Cronco, cioara vorbitoare, a dispărut. Stăpânii oferă recompensă de peste 3.000 de euro

Stăpânii lui Cronco sunt de-a dreptul disperați. De șase zile își caută animalul de companie. Au împânzit orașul cu o mulțime de afișe și îl roagă pe toți cei care doresc să-i ajute.

Filmele cu Cronco au devenit virale în mediul online. Cioara a învățat mai multe cuvinte și a fost filmată în timp ce spunea expresia “Să mă bată mama”.

ADVERTISEMENT

“Suntem deprimați, parcă lipsește ceva din noi. Cel mai probabil s-a speriat foarte tare.

Sigur a fost un zgomot puternic care l-a speriat, încât şi-a luat zborul.

Niciodată nu încercat să zboare sau să fugă de noi. Îl aveam mereu liber”, spune Simona Modoran.

Tinerii oferă recompensă celor care îi vor ajuta

Simona și Miți Modoran spun că ar avea nevoie de ajutorul mai multor persoane care să-l strige pe Cronco, în mai multe zone ale orașului unde există mai multe asemenea păsări. Cronco are o problemă la o aripă și nu poate zbura foarte sus.

ADVERTISEMENT

“Avem nevoie de ajutor, căutăm în continuu cea mai iubită și răsfățată pasăre pe care o avem în grijă de doi ani de zile, precizez că a zburat ieri in jur de ora 13:00 zona Primăverii, încă de mic are o problemă la aripa dreaptă și nu se poate înălța foarte mult.

Ne gândim să oferim o recompensă destul de frumușică persoanelor care chiar ne-ar ajuta să-l găsim cu informații reale, nu doar cu o poză. Am dori să oferim cel puțin trei mii de euro”, au mai spus tinerii.

ADVERTISEMENT

Pasărea a apărut și la televizor în trecut. Atunci când a fost adoptată de cei doi tineri dar și în urmă cu un an când a apărut în emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1. În plus a apărut și într-un film.

ADVERTISEMENT