News

Cruduţa, beată criţă ca pe vremuri prin cluburi!

Relatia cu fotbalistul Mihai Costea a fost de bun-augur pentru Daniela Crudu! O obisnuita a localurilor de noapte, vedeta se cumintise si chiar se transformase intr-o fata de casa....
Autor: Ionuţ Cataramă | 18.10.2014 | 08:44
Cruduţa, beată criţă ca pe vremuri prin cluburi!

Relatia cu fotbalistul Mihai Costea a fost de bun-augur pentru Daniela Crudu! O obisnuita a localurilor de noapte, vedeta se cumintise si chiar se transformase intr-o fata de casa.

Insa, odata cu terminarea idilei cu atacantul Stelei, bruneta a revenit la vechile obiceiuri. Surse din preajma ei sustin ca, in ultima vreme, betiile s-au indesit si acest lucru nu este deloc benefic pentru prezentatoarea de la “Bingo Metropolis”.

“Supararea a adus-o pe Daniela in starea asta. Numai asa il poate uita pe fostul iubit, chiar daca in fata prietenilor incearca sa para puternica si sa spuna ca nu ii mai pasa de el. Din pacate, in ultima vreme, isi pierde mai mereu noptile prin cluburi si bea pahar dupa pahar. Asa s-a intamplat chiar recent, cand dupa o seara de distractie intr-un local de noapte, a plecat abia tinandu-se pe picioare. Ne e teama sa nu cada in panta din trecut cand dormea pe canapele dupa petreceri de pomina. Ar fi pacat de ea! Sa speram insa ca e doar o situatie de moment”, au povestit persoane din preajma fostei asistentei tv.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE