Nicio categorie

Cruduţa îl trimite pe Nilă la şcoală! Are doar 9 clase!

Incredibil, dar adevarat! Nila, iubitul Crudutei are doar 9 clase! Bruneta vrea sa-l inscrie-n clasa a 10-a. Mihai Costea a fost multa vreme certat cu scoala, drept dovada, in acest moment, el nu are...
05.07.2014 | 08:51
Cruduţa îl trimite pe Nilă la şcoală! Are doar 9 clase!

Incredibil, dar adevarat! Nila, iubitul Crudutei are doar 9 clase! Bruneta vrea sa-l inscrie-n clasa a 10-a. Mihai Costea a fost multa vreme certat cu scoala, drept dovada, in acest moment, el nu are decat noua clase si, daca se lasa de fotbal, nu poate avea nicio meserie.

Mihai Costea are carente la scoala

Daca Daniela Crudu a realizat ca, pe langa talent, trebuie sa invete si carte, ei bine, nu acelasi lucru se poate spune despre iubitul ei, Mihai Costea! Jucatorul nu a prea trecut pe la scoala si, cu greu, a ajuns in clasa a…IX-a!

Are numarul de clase pe…tricou

In varsta de 26 de ani, Nila a studiat doar la scoala primara la el in Dragasani-Valcea, apoi, impins de la spate de antrenori, a mai facut o clasa de liceu. “Nu prea le avea cu invatatul, era mai mereu cu mingea si s-a lasat pe tanjala! A crezut ca este suficient sa practice fotbalului ca sa ii mearga bine in viata, asa ca a ramas doar cu noua clase”, au povestit persoane din preajma fostului atacant de la Steaua.

Anii au trecut, Costea a avut probleme la echipa din Ghencea si iubita lui, Cruduta, absolventa a Facultatii de Jurnalism, aproape ca l-a obligat sa se inscrie in clasa a X-a la Liceul “Spiru Haret” din Capitala. “Sa aiba si el o meserie, daca, Doamne fereste, i se intampla ceva pe terenul de joc”, le-ar fi spus Daniela prietenilor.

Nila a plecat in Polonia tocmai cand se inscrisese in clasa a X-a

Culmea e insa ca tocmai in momentul in care Mihai a acceptat sa mearga la scoala a intervenit o mica problema. El a primit o oferta de la echipa din prima liga poloneza, Zawisza Bydgoszcz, si a lasat iar cartea pentru postul de atacant. “Poate la anu’ sa se reapuce sau sa studieze la fara frecventa, alte solutii nu exista!”, au conchis amicii jucatorului. In consecinta, Nila a ramas tot la cele noua clase si, cine stie, daca va termina liceul vreodata, asa cum isi doreste iubita lui.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri