Fotbal intern

Cruduţa i-a scris lui Gigi! Vezi decizia luată din închisoare

Cu cîteva zile înainte să afle că Nilă are o relaţie paralelă cu o altă femeie, Daniela Crudu a făcut un gest fabulos. Sătulă să-l tot vadă mereu trist şi abătut pe Mihai Costea,...
20.10.2014 | 09:35
Cruduţa i-a scris lui Gigi! Vezi decizia luată din închisoare
ADVERTISEMENT

Cu cîteva zile înainte să afle că Nilă are o relaţie paralelă cu o altă femeie, Daniela Crudu a făcut un gest fabulos. Sătulă să-l tot vadă mereu trist şi abătut pe Mihai Costea, frumoasa brunetă i-a trimis o scrisoare la închisoare lui Gigi Becali.

“A lucrat trei zile la scrisoarea asta, a scris tot ce avea ea pe suflet şi a reuşit să-l sensibilizeze pe Gigi. L-a rugat pe Becali să-i dea lui Mihai Costea banii şi să-l lase să plece. Cum a citit scrisoarea, Gigi l-a pus pe Luţu s-o sune imediat pe Daniela Crudu şi să i-o dea la telefon. Becali i-a mulţumit frumos pentru scrisoare, a zis ca îi pare rău că a jignit-o în trecut şi că şi-a dat seama că este o fată cu suflet mare. De asemenea, Gigi a asigurat-o că îi va da banii lui Mihai Costea”, a dezvăluit pentru WOWbiz.ro o prietena foarte bună a Danielei.

Interesant este că iubitul Danielei nu a ştiut niciodată de această scrisoare. La cîteva zile după ce Cruduţa a vorbit cu Becali, Nilă a şi primit toţi banii în cont. Însă deja toata lumea aflase despre faptul că o înşela de multă vreme pe simpatica brunetă.

ADVERTISEMENT

Sursa: www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri